Autor Subiect: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012  (Citit de 83760 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
Re: In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012
« Răspuns #75 : Marți, 15 Mai 2012, 19:10 »
Si eu sunt sigura ca o sa venim de joi  *|*
si eu am planificat sa plec de joi....
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #76 : Marți, 15 Mai 2012, 19:17 »
 :yeah:    O sa ne adunam o gascaaaaa!   :thumbup:  Si la Cozia majoritatea ne-am dus cu o seara inainte si a iesit foaaarte fain!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #77 : Miercuri, 16 Mai 2012, 08:16 »
Mai sunt 2 locuri.

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #78 : Miercuri, 16 Mai 2012, 11:19 »
unul e al meu

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 48
« Răspuns #79 : Miercuri, 16 Mai 2012, 16:37 »
buna copii,
Am platit si eu avansul pt Retezat. Adica vreau si eu sa merg. Nu s-a inchis lista, nu ?. Daca mai este loc in vreo masina de Buc ma luati si pe mine, va roog? ms. :help:
raluca

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #80 : Miercuri, 16 Mai 2012, 18:51 »
Si eu am platit avansul si caut loc intr-o masina care pleaca din Bucuresti.

Offline lumiere

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #81 : Miercuri, 16 Mai 2012, 22:05 »
Da, si eu m-am inscris in Retezat, si tot asa, va intreb si eu: mai pleaca cineva cineva din bucuresti si are un loc liber in masina? Si, apropos, cum ramane? Plecam de joi dimineata?

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #82 : Joi, 17 Mai 2012, 00:03 »
mai este o luna si ceva pana atunci , mai avem timp sa vorbim pe tema asta , cazare banuiesc ca nici nu se pune problema sa gasim joi spre vineri in Rausor, poate ne ajuta Gigi sa rezervam tot in pensiunea la care vom sta ...
daca nu se ofera nimeni iau eu Symbolul meu dar tineti cont ca este o masina in care cei 3 de pe bancheta din spate ar sta un pic cam inghesuiti ... sau ... cele trei pt ca vad ca sunt sanse mari sa fie singles-iste  ???

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #83 : Joi, 17 Mai 2012, 06:56 »
Eu incepand de azi nu am sa mai intru decat accidental pe forum, plec pe Transalpina, apoi imediat in Spania, am doar 2 zile si plec in Italia de sud. Deci nu voi putea urmari ceea ce scrieti aici. Daca va decideti sa mergeti mai repede cu o zi  - luati legatura cu Samiza la agentie.

Tabelul cu inscrisi este la ea, au fost mai multe modificari, pe care nu am mai avut timp sa le pun in tabel. Ceea ce mi-a spus aseara vis - a -vis de locurile libere - este ca in principiu si cele 2 pe care le anuntam, s-au ocupat. Cei care sunt in curs de a achita avansul, sa tina legatura cu ea.

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #84 : Sâmbătă, 19 Mai 2012, 23:44 »
eu sper ca se va mai gasi un locusor si pentru mine  :help: Samiza

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #85 : Duminică, 20 Mai 2012, 23:00 »
Am intrat intamplator aici, uitasem sa scriu ca actiunea din Transfagarasan nu este afectata in nici un fel de ceea ce s-a intamplat la Afetu. Ma intrebase Carmen cand eram pe Transalpina si promisesem ca ma interesez. Si am citit si postarea ta Iulia. Ia te rog, legatura direct cu Samiza, asa cum scriam si in zona de news, ea nu are timpul necesar sa intre si sa citeasca pe forum, deci nu-ti va putea citi mesajul. Azi dimineata imi spunea ca la Retezat mai este un singur loc, mai platise cineva direct la agentie ieri. Email-ul ei: samiza@bonvoyagesibiu.ro

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #86 : Luni, 21 Mai 2012, 11:41 »
Mountaniarzilor....
Am vorbit cu Samiza despre 1 buc noapte in plus pentru retezat...suntem destui am vazut aici pe forum care vrem sa facem smecheria asta...asca ca Samiza ne roaga sa ne hotaram si sa fim mai fermi in hotarare si sa-i spunem exact ce, cum, cati si daca vrem si cina pt seara de joi.....asa cum ne-a spus si Gigi, el este plecat, iar Samiza nu are acces la forum...deh, ea nu este .."single" :coolsmiley: asa ca cu cat ne hotaram mai repede, cu atat mai bine....
Pe de alta parte, mai sunt Tatiana si Iulia T care ar vrea si ele...Samiza a spus ca ar putea sa vina, daca....vor vrea sa stea cate 3 in camera, caci sunt camere care au 3 paturi...in functie de prietenii, simpatii...sau ce altceva mai vreti voi, pot si ele sa join  retezatu'....
Si ca sa nu o zapacim pe samiza cu 1 noapte bucata suplimentar, hai sa facem aci lista si sa ii spunem exact cati suntem....
Declar lista deschisa pentru 1 noapte + in retezat 21-24 iunie
1. dauina

Offline Mimi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 378
« Răspuns #87 : Luni, 21 Mai 2012, 18:37 »
 Eu pot veni doar de Vineri!

Offline Plusar

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 376
« Răspuns #88 : Luni, 21 Mai 2012, 21:07 »
2. eu ;)

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #89 : Luni, 21 Mai 2012, 22:22 »
Mountaniarzilor....
Am vorbit cu Samiza despre 1 buc noapte in plus pentru retezat...suntem destui am vazut aici pe forum care vrem sa facem smecheria asta...asca ca Samiza ne roaga sa ne hotaram si sa fim mai fermi in hotarare si sa-i spunem exact ce, cum, cati si daca vrem si cina pt seara de joi.....asa cum ne-a spus si Gigi, el este plecat, iar Samiza nu are acces la forum...deh, ea nu este .."single" :coolsmiley: asa ca cu cat ne hotaram mai repede, cu atat mai bine....
Pe de alta parte, mai sunt Tatiana si Iulia T care ar vrea si ele...Samiza a spus ca ar putea sa vina, daca....vor vrea sa stea cate 3 in camera, caci sunt camere care au 3 paturi...in functie de prietenii, simpatii...sau ce altceva mai vreti voi, pot si ele sa join  retezatu'....
Si ca sa nu o zapacim pe samiza cu 1 noapte bucata suplimentar, hai sa facem aci lista si sa ii spunem exact cati suntem....
Declar lista deschisa pentru 1 noapte + in retezat 21-24 iunie
1. dauina
1.dauina
2. plusar