Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
iuliana leonte:
si eu vreau sa vin de joi
Mari_a:
--- Citat din: admin din Joi, 12 Aprilie 2012, 09:38 ---Ora de intalnire acolo: 22 iunie, vineri ora 10.00
Cazarea se va face in 2 locatii aproape lipite, in Rausor, chiar la limita Parcului National.
--- Terminare citat ---
Hmmm... eu la cat ar trebui sa ma scol ca sa (si cu ce sa/) ajung la timp in Rausor? :crazy2: E mult mai comod (si mai fun :yeah: ) sa vin de joi :D
1. dauina
2. Plusar
3. iuliana leonte
4. Mari_a
Tatiana:
Hello tuturor,
M-am trezit si eu ca vreau in Retezat dar un pic cam tarziu :(. Totusi imi declin intentia in conditiile in care cineva e nevoit sa renunte sau ...daca gasesc doua persoane care sa ma accepte in camera, dat fiind ca exista 2 camere cu 3 paturi. Mentionez ca in cazul in care as gasi loc as putea sa vin cu masina din Bucuresti.
Cine are vreun raspuns pentru mine poate sa-mi scrie la tbejan@gmail.com.
Cu bine,
Tatiana
dauina:
--- Citat din: Tatiana din Marți, 22 Mai 2012, 23:02 ---Hello tuturor,
M-am trezit si eu ca vreau in Retezat dar un pic cam tarziu :(. Totusi imi declin intentia in conditiile in care cineva e nevoit sa renunte sau ...daca gasesc doua persoane care sa ma accepte in camera, dat fiind ca exista 2 camere cu 3 paturi. Mentionez ca in cazul in care as gasi loc as putea sa vin cu masina din Bucuresti.
Cine are vreun raspuns pentru mine poate sa-mi scrie la tbejan@gmail.com.
Cu bine,
Tatiana
--- Terminare citat ---
Buna Tatiana,
Cel mai bine este sa-i scrii sau sa-i telefonezi Samizei; daca renunta cineva care nu citeste si scrie pe forum...tot degeaba...asa ea te are pe lista de rezerva!!!
zi frumoasa
Tatiana:
--- Citat din: dauina din Miercuri, 23 Mai 2012, 08:46 ---Buna Tatiana,
Cel mai bine este sa-i scrii sau sa-i telefonezi Samizei; daca renunta cineva care nu citeste si scrie pe forum...tot degeaba...asa ea te are pe lista de rezerva!!!
zi frumoasa
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru sfat.
Am vorbit deja cu Samiza si ea mi-a sugerat sa "atac "forumul. Mi se pare corect ca nimeni sa nu fie obligat sa stea 3 in camera daca a platit pt conditii de 2 asa ca de aceea caut acceptanti aici. Eu am simtit pe pielea mea anul trecut o asemenea schimbare de situatie (cand am stat 4 in camera in loc de 2) si recunosc ca nu mi-a placut. Asa ca...astept. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă