Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (17/53) > >>

Mimi:
Si eu am platit avansul si caut loc intr-o masina care pleaca din Bucuresti.

lumiere:
Da, si eu m-am inscris in Retezat, si tot asa, va intreb si eu: mai pleaca cineva cineva din bucuresti si are un loc liber in masina? Si, apropos, cum ramane? Plecam de joi dimineata?

Plusar:
mai este o luna si ceva pana atunci , mai avem timp sa vorbim pe tema asta , cazare banuiesc ca nici nu se pune problema sa gasim joi spre vineri in Rausor, poate ne ajuta Gigi sa rezervam tot in pensiunea la care vom sta ...
daca nu se ofera nimeni iau eu Symbolul meu dar tineti cont ca este o masina in care cei 3 de pe bancheta din spate ar sta un pic cam inghesuiti ... sau ... cele trei pt ca vad ca sunt sanse mari sa fie singles-iste  ???

admin:
Eu incepand de azi nu am sa mai intru decat accidental pe forum, plec pe Transalpina, apoi imediat in Spania, am doar 2 zile si plec in Italia de sud. Deci nu voi putea urmari ceea ce scrieti aici. Daca va decideti sa mergeti mai repede cu o zi  - luati legatura cu Samiza la agentie.

Tabelul cu inscrisi este la ea, au fost mai multe modificari, pe care nu am mai avut timp sa le pun in tabel. Ceea ce mi-a spus aseara vis - a -vis de locurile libere - este ca in principiu si cele 2 pe care le anuntam, s-au ocupat. Cei care sunt in curs de a achita avansul, sa tina legatura cu ea.

IuliaT:
eu sper ca se va mai gasi un locusor si pentru mine  :help: Samiza

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă