Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (14/53) > >>

Mari_a:
Si eu sunt sigura ca o sa venim de joi  *|*

malina dragomir:
Caroline, imi pare tare rau ca nu mai poti merge, abia asteptam sa te cunosc, ma opresc o noapte in Sibiu (oras pe care l-am vazut o data in toamna trecuta dar il iubesc, a fost dragoste la prima vedere) in drum spre Retezat, ca e prea lung drumul... dar nu-i nimic...cand vii la Iasi, recuperam...

Plusar:
m-am inscris si eu la aceasta excursie, nici mie nu-mi displace ideea de a pleca de joi, adica sa fie ceva lejer - plecarea pe la ora 11/12 mers fara graba, vineri se doarme pana la 9/10 , etc ... v-ati prins ca sunt cam lenes , nu ? :))
eu sunt din Bucuresti si pana atunci poate imi pregatesc si masina (revizie anuala, asigurari, taxa drum)

Caroline:

--- Citat din: malina dragomir din Luni, 14 Mai 2012, 17:46 ---Caroline, imi pare tare rau ca nu mai poti merge, abia asteptam sa te cunosc, ma opresc o noapte in Sibiu (oras pe care l-am vazut o data in toamna trecuta dar il iubesc, a fost dragoste la prima vedere) in drum spre Retezat, ca e prea lung drumul... dar nu-i nimic...cand vii la Iasi, recuperam...

--- Terminare citat ---

Mie mi-a parut rau inca din clipa in care anuntam ca renunt, dar asta e... La vara o sa-mi fie mai pe indelete.  :D

deli_a:
Inteleg ca se formeaza usor-usor un grup care se aduna joi seara la Sibiel   ??? ?? Si mie mi se pare o idee buna, sa plecam apoi impreuna de acolo catre Rausor ... :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă