Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
Mari_a:
--- Citat din: IuliaT din Joi, 11 Aprilie 2013, 16:40 ---poate ne revedem anul asta :P
--- Terminare citat ---
Pai da! :D
La_lacul Stevia ne-am urcat atunci...
murandra:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 03 Iulie 2012, 13:52 ---Eu si acum mai "rasfoiesc" pozele...
Ce stranie-i asta: licheni in padurea de molid...
--- Terminare citat ---
Mari_a nu-s licheni. Din cate a povestit Calin (il intrebasem eu de curioasa ce eram), chestiile alea albe pe copaci reprezinta faptul ca acel / acei copaci sunt bolnavi, atacati de nu stiu ce ganganii care le mananca interiorul si in timp se usuca, dar cu anii, si tot cu anii, orice padure se regenereaza singura. Era o poveste despre ganganiile astea care ataca padurea pe Cararea Curiosilor pe care am parcurs-o anul asta in Retezat, in ziua a 2-a, cand nu m-au mai tinut genunchii sa merg la lacul Stanisoara.
murandra:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 23 Mai 2013, 11:26 ---Pai da! :D
La_lacul Stevia ne-am urcat atunci...
--- Terminare citat ---
Pai da, daca asta e lacul Stevia vazut de sus, te cred si eu, abia acum constientizez ce am pierdut din cauza vremii. Noi anul asta - 2013 - n-am vazut decat ceata, ceata si iar ceata si cel mult primii 3 din fata si din spatele tau, dar peisajul te lasa fara cuvinte. Si pare a fi chiar punctul in care am ajuns noi urcand de la Stevia in sus, dar degeaba, nu am vazut nimic.
acbard:
Ce faci Murandra ? Constientizezi ca , de fapt , te-ai intors din Sibiel ?!!! :)
--- Citat din: murandra din Luni, 30 Septembrie 2013, 21:08 ---Pai da, daca asta e lacul Stevia vazut de sus, te cred si eu, abia acum constientizez ce am pierdut din cauza vremii. Noi anul asta - 2013 - n-am vazut decat ceata, ceata si iar ceata si cel mult primii 3 din fata si din spatele tau, dar peisajul te lasa fara cuvinte. Si pare a fi chiar punctul in care am ajuns noi urcand de la Stevia in sus, dar degeaba, nu am vazut nimic.
--- Terminare citat ---
Unii , cativa , am vazut ceva: un ruj , un tricou ud ....
dauina:
bre, chestiunile astea cu rujuri si alte alea, s-au petrecut pe topicul actiunii din 2013...asa ca nu intinati memoria actiunii din 2012... :knuppel2: :fight:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă