Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (26/53) > >>

Tatiana:

Merci Maria de informatie. Cine vrea sa meraga cu mine sa ma contacteze pe e-mail sau la telefon din timp. Undeva mai devreme pe forum mi-am pus toate datele.
O zi buna tuturor.

Maria, nici eu nu sunt pt cina de joi. Daca faci centralizare pt Samiza te rog sa ne treci si pe noi. Multam

Plusar:
mda, sunt cam suparat ...  :bully:
de cand iesiti voi fetele intre voi ati cam uitat ca barbatii sunt niste fiinte sensibile si delikate  :strong:
ti-am dat si un mail

Tatiana:

--- Citat din: Plusar din Marți, 05 Iunie 2012, 10:36 ---mda, sunt cam suparat ...  :bully:
de cand iesiti voi fetele intre voi ati cam uitat ca barbatii sunt niste fiinte sensibile si delikate  :strong:
ti-am dat si un mail

--- Terminare citat ---

Draga Plusar desi nu ne-am cunoscut inca iti recunosc sensibilitatea masculina de la o posta ;) Ai perfecta dreptate!
Cred insa ca iti va trece repede supararea la sanul matern al atator femei,asa ca lasa supararea si alintul la o parte si pregateste-te sa ne faci fata cu succes! :)

Mari_a:
Hi hi hi  :giggle:  Si eu il inteleg! V-am zis ca m-am jucat vreo 6 ani pe un forum de masini, unde 99,9% erau barbati (ma rog, baieti, ca media de varsta era in jur de 30  :thumbup: ) Si eu ma rasfatam asa.... :giggle:  Cand mai plecam cu ei prin tara, mergeam in coloana (de la 3-4 pana la... 50!). Era fain, pentru ca 1 - eu nu stiam drumul (la "orientare turistica" sunt praf!) si 2 - ma protejau ei in trafic  ;D 
Tatiana, pe una din fetele ramase "per pedes" o luam cu noi si mai e craluca, dar vad ca n-a mai scris p-aici nimic...

Tatiana:
Mercic din nou Maria.

Catre CRALUCA: cand vei citi acest mesaj sa stii ca poti apela la mine pentru transportul auto spre Retezat!

Pupici tuturor fetitelor si baieteilor de pe forum :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă