Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie – 24 iunie 2012

<< < (24/53) > >>

micaela:

--- Citat din: Plusar din Luni, 28 Mai 2012, 21:47 ---ehh, am platit avans dar numele din buletin nu are de-a face cu nick-ul de pe forum , nu stiu ce m-a apucat sa nu trec macar numele de familie ... mai ales ca deja unii ma citesc : "plushar"   :slap:

--- Terminare citat ---
si mai rau... te imagineaza pa-p(l)us(h)ar, cu plushuri pe toate dejtele  ;D

Tatiana:
Hello,

Si noi cred ca o sa plecam tot Joi in jur de 15.00. Eu mai am un loc in masina pentru cine doreste.
Maria, poate imi lasi un numar de telefon sa ne sincronizam...Stie cineva care e traseul cel mai bun din Bucuresti si cat se face?

Mari_a:
Sigur!  :) 
Noi (suntem doua, posibil trei, iar daca se hotaraste si Plusar, atunci patru) nu mergem cu masina mea, care-i mica, grea si lenesa (si careia ii e cam frica de drum lung  :D), ci cu a altcuiva de pe forum... care circula mult in tara si stie foarte bine drumurile, asa ca... vorbim! Ar fi bine sa plecam impreuna. Poate mai sunt si altii care pleaca la ora 15 si formam o coloana!  :D

Tatiana:
Asa sa facem!
Adresa mea de e-mail e tbejan@gmail.com. Stiu ca am lasat mai devreme si nr meu de telefon. Daca suntem 10 care plecam din Bucuresti ar trebui sa fim vreo 3 masini...
Mai este inca timp sa ne stabilim.
Noapte buna

Tatiana:

--- Citat din: Codru din Marți, 29 Mai 2012, 21:07 ---Celia B sau Angela B..... erati inscrise pe lista initiala pentru Retezat. Mai veniti ?!?!?!?! 
Codru

--- Terminare citat ---

Codru, ma bucur ca ne revedem in Retezat! Pup

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă