Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In Rezervatia Muntilor Retezat 22 iunie 24 iunie 2012
Mari_a:
Hei, ce bine! *|* Ah, si am uitat sa-i spun lui Plusar ca, din cate stiu eu, nu va fi singurul de genu' masculin (in afara de admin, zic): dintre cei care ne-am tot intalnit in ultimele excursii, eu stiu ca vine si un baiat... ::)
Tatiana, tinem legatura. Ziceam ca plec cu o/ sau cu doua forumiste pentru ca inca nu stim care-cum-la ce ora poate pleca, dar cum vom afla noutati, scriem aici. :) Unii dintre cei care vin de joi vor vrea sa plece de dimineata, insa eu e musai sa trec si pe la serviciu...
craluca:
buna copii,
Si eu sunt din Buc si as vrea sa ma cuplez la o masina daca vrea si poate cineva :-*; am inteles din discutii ca bucurestiul pleaca de joi. Unde ne cazam acea noapte? Nu poate fi atat de scumpa (150 lei), cred ca s-a inteles gresit...ms, Raluca
Mari_a:
Pai scria dauina mai sus (mesajul #86) ca sa facem o lista si sa i-o transmitem Samizei, ca sa ne rezerve inca o noapte, in acelasi loc. Si eu cred ca s-a inteles gresit cu 150.
Asadar, reluam lista cu cei care merg de joi:
1. dauina
2. Plusar
3. iuliana leonte
4. Mari_a
5. IuliaT
6. Tatiana
7. craluca
8.
9.
.
.
Plusar:
@craluca: sper sa fi inteles eu gresit dar prima postare din Rezervatia Retezat incepe cu pretul: 300 lei / persoana (2 nopti , mic dejun, cina si pranzuri reci asigurate) ceea ce ma face sa cred ca pe din 2 da suma de 150 lei :o
poate masa o fi mai scumpa asa ca din pctul meu de vedere pt joi mananc la pachet ca sa iasa totul mai ieftin :))
@Maria: ma refeream doar la noaptea de joi spre vineri ca voi fi singur printre voi :police:
ok , astept sa se definitiveze pretul pt noaptea de joi spre vineri ca sa pot plati restul de bani dintr-un singur foc pt Retezat !
mia71miki23:
hello tuturor!!! Sunt un membru nou in single camp si m-am inscris in tabara din Muntii Retezat. Sunt din Bucuresti si pot sa plec vineri. Mai exista cumva vreun loc in masina cuiva care pleaca din Bucuresti vineri? este prima mea tabara si nu stiu ce si cum... as aprecia f mult indrumari de la cei cu state vechi.... multumesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă