Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Farmecul Italiei de sud, circuit 3 – 13 iunie 2012

<< < (3/8) > >>

almi_gabi:
Republica San Marino (în italiană Serenissima Repubblica di San Marino) este unul din cele mai mici state independente din Europa și din lume, o enclavă situată în centrul Italiei.

admin:
Doua locuri libere, la aceasta excursie, ramase in urma retragerii.

dadus:
Abia astept aceasta excursie,deja am inceput documentarea,dar cu un ghid ca tine Gigi va fi super.

almi_gabi:
si eu abia astept excursia, am inceput deja numaratoarea inversa!  
sigur se vor gasi doritori si pentru cele 2 locuri ramase libere
pentru mine Italia este o destinatie deosebita, care are un farmec aparte al ei, acolo am senzatia ca orasele sunt muzee in aer liber, pline de istorie si de arta
si pe langa asta are o clima tocmai pe placul meu   

admin:
Cu sau fara doi plecam, voi cei vechi stiiti cum sunt cand imi doresc ceva. Si vreau la Capri! Intotdeauna m-a fascinat acea insula, asa ca nu pot pierde ocazia de a o vedea. M-oi descorca cumva, mai cant pe acolo, mai dansez si chiar daca nu sunt talentat, poate fac ceva banuti...

Eu ghidajul mi l-am pregatit, il am pus si pe tableta. Mai trebuie bagajele. Dar cum in 31 vin din Spania, nu mai despachetez...plec cu aceleasi haine...

Ultimele 4 zile sunt de plaja in Spania si in parte am sa le folosesc pt a mai citi despre Italia de sud.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă