Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Transalpina 18 - 20 mai 2012

<< < (18/19) > >>

almi_gabi:
deosebite peisaje si locuri, cat imi plac culmile muntilor de unde poti vedea de jur imprejur pe kilometri intregi, frumoasa tara avem !   :)
ma bucur ca ati avut vreme buna si ca ati trecut in palmares si vf Papusa   :strong:

admin:
Chiar glumeam acolo, facand un palmares al varfurilor atinse in taberele Singles Camp  :yeah:. Si propuneam: Anapurna, K2... :strong:

Plusar:
nu pot sa cred ce vreme buna ati avut !!! noi pe aici n-am stiut cum sa ne mai ferim de ploaie ! ;)

DanaC:

--- Citat din: admin din Duminică, 20 Mai 2012, 06:55 ---
Despre Miluta si familia ei de Jinari. Ne-au primit asa cum doar oamenii de munte stiu sa o faca. Ne-au pus tot ce stiau ei mai bun pe masa: unt de casa, telemea dulce, telemea sarata, cas, jintita, lapte covasit, pita de casa, ceapa rosie, pastravi, ciuperci si ceva cu adevarat nemaipomenit ca gust: balmosul ciobanesc. Multi il confunda cu alte preparate de mamaliga cu branza, foarte putini stiu cu adevarat ce este si cum se prepara. Pt ca este o adevarata stiinta, a proportiilor, a momentului in care trebuie adaugat fiecare ingredient, a cum trebuie amestecat si foarte important a temperaturii la care se fiebe amestecut. Mama Milutei a fiert lapte proaspat cu unt de casa, apoi a inceput sa adauge incet, incet malai, in timp ce amesteca incontinuu. Apoi cand malaiul a inceput sa se umfle a adaugat cas. A iesit ceva superb. Si ca si culoare si ca si gust. Ne-am grabit toti cu farfuriile spre ceaun, apoi am primit cate un ceasca de jintita langa. Grozav de bun!

--- Terminare citat ---

Mare greseala am facut sa citesc postul tau Gigi pe "inima goala". Cred ca de pranz o sa incropesc si eu un balmos, chit ca nu va fi la fel ca cel mancat de voi.  Daca nu m-ar speria serpentinele m-as incumeta si eu in august pe Transalpina!
Deocamdata: floarea alba neidentificata este tot o ruda mai modesta a bujorului un Ranunculus cum ii spun botanistii. Gentienele, ca si pe Cozia sunt absolut magnifice nu degeaba privind la ele cineva s-a gandit sa  le distileze violetul.

Distractie placuta in Spania!

deli_a:
Exceptionala excursie !!!...  :applause: si amintiri de neuitat... :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă