Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Transalpina 18 - 20 mai 2012

<< < (15/19) > >>

deli_a:
M-am tot gandit si am ajuns la concluzia ca pentru mine este mai convenabil sa merg vineri de dimineata cu masinuta la Sibiu, apoi cu Gigi (si cu cine va mai fi in grupul de acolo), cu Transmixt-ul catre Valcea, iar duminica dimineata sa imi regasesc (sper  ;)) masina in Sibiu si sa fac drumul retur spre casa.
Deci, cu mare placere as lua pe cine doreste de la Brasov la Sibiu (vineri) cu retur duminica Sibiu-Brasov.
Abia astept aerul tare al inaltimilor...  :applause:

admin:
Program Transalpina

Program prima zi - vineri:

14.30 – Plecare din Ramnicu Valcea
15.30 – Vizitarea Atelierului de Ceramica Pietraru.
17.00 – Vizitarea Manastirii Hurez – cea mai mare ctitorie a lui Constantin Brancoveanu
17.45 – Plecarea spre Ranca
19.00 – Check in Ranca
19.30 – Cina

Program a doua zi - sambata

8.30 – Mic dejun
9.30 – Plecare spre Jina pe Transalpina. Functie de vreme, de posibilitatile de oprire, o sa se faca mai multe pauze, astfel incat sa putem admira peisajele, sa ne plimbam, sa fotografiem. In mod normal tronsonul Ranca – Jina se face intr-o ora si jumatate, dar cu opriri, se vor face probabil in jur de 3 ore.
12.30 – 13.00 – sosire la Jina
13.30 – Cazare la cele doua pensiuni agroturistice
14.00 - O plimbare pana la stana si masa de pranz la o gospodarie, sub stana.
In Jina mai avem ca obiective:
-   Biserica satului
-   Muzeul satului
-   Vizitarea unei gospodarii
Marian va fi ghidul pentru aceasta localitate, urmand ca el sa se ocupe dupa plecarea mea, dupa pranzul ciobanesc, de intreg grupul.
Obiectivele mentionate, ca si o plimbare in zona de platou si panorama, vor fi adaptate ca orar functie de starea vremii

Program a treia zi – duminica
8.30 – Mic dejun
9.30 – Plimbare si completare de vizitare obiective
12.00 – Plecarea spre Sibiu si apoi mai departe spre Valcea

admin:
Mi-am facut rezervare la Transmixt, vineri, pentru ora 10.55. Cu cine alege varianta plecarii din Sibiu, am sa ma intalnesc acolo. Eu ajung la 10.25 in Autogara.

admin:
Imi cer scuze din partea celor de la Vilextur. Datorita unor lucrari in zona si a supraaglomeratiei din jurul garajului si autogarii lor, au modificat locul de imbarcare:

"Se va face de la Sala Sporturilor "Traian", adresa B-dul Nicolae Balcescu nr 14, Rm.Valcea, la orele 14:00. Acolo este si o parcare gratuita pentru autoturismele personale.
Ciprian Manolea
0725920089"

Carmen_Cris:
Eu plec din Bucuresti. Am vazut ca sunt plecari in jurul orei 9.45 din autogara Militari, cu sosire la Rm Valcea in jurul orei 13.00. Daca mai sunt si alti participanti poate ne vedem acolo.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă