Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Transalpina 18 - 20 mai 2012
admin:
Mai sunt locuri, rezervarile efective doar au inceput. Daca te-ai inscris pe site, cu completarea formularului, dupa tabara de new entry de saptamana viitoare o sa porimesti Email-ul de rezervare.
RALU:
Buna,
Mai sunt locuri pentru aceasta excursie? Eu nu mai tin minte daca m-am inscris sau nu :-[, dar am primit mail de la agentia de voiaj sa fac plata - presupun ca asta ar insemna ca da??? :)
Scuze pt genul asta de intrebari, dar este prima "iesire" la care urmeaza sa particip cu voi si ... e mai greu la inceput ;).
Multumesc
admin:
Da, Ralu, rezervarile sunt inca deschise. Intotdeauna cand locurile sunt ocupate, anunt acest lucru. Daca ai primit acel Email de rezervare este ok, inseamna ca esti inscrisa, insa trebuie sa raspunzi, asa cum se solicita din agentie, da sau nu in ceea ce priveste decizia ferma de participare si termenul in care platesti avasul. Noua pagina a website-ului explica traseul de la inscriere pana la participare, tin sa-l repet, in ideea de a fi citit si de altii noi.
Pasul 1: Inscriere in Vacante Singles Camp, sau in caz exceptional pe Email sau pe forum, la topicul respectiv.
Pasul 2: colectarea inscrierilor voastre si transmiterea catre agentie a listelor mereu actualizate
Pasul 3: Agentia transmite un Email de rezervare catre fiecare dintre cei inscrisi. Daca nu raspunde de prima data, asa cum se solicita cu rugaminte in Email, operatiunea se repeta de inca 2 ori. Daca nu se primeste nici un raspuns, agentia considera ca persoana respectiva nu este intersata. Daca avansul este achitat si anuntat agentiei, aceasta intocmeste factura si contractul pe care in cazul actiunilor din strainatate, le transmite pt contrasemnare si transmitere inapoi, participantului. Se comunica si termenul in care trebuie sa se faca plata diferentei.
Pasul 4: Postarea pe forum, pe topicul deschis si dedicat actiunii a listei participantilor (de aceasta data fermi) - pt a se putea face grupaje auto, pana la locul plecarii
Pasul 5: Detalierea programului si a problemelor ce tin de organizare - doar pe topic, nu telefonic si nu Email
Acum, in situatia in care agentia imi transmite ca raspunsul la Email-ul de rezervare, nu vine nici la a treia reluare, incerc sa iau legatura personal, tot Email cu cel care transmisese intentia de participare. Daca nu raspunde nici in aceasta re-re-re-revenire, trag concluzia ca nu mai este interesat nu doar de acea actiune, ci chiar de participarea la proiect. Ca urmare radiez din baza de date contul si comunic acest lucru.
Acestia sunt pasii si modul de abordare al organizarii partii tehnice de inscriere - rezervare - confirmare.
RALU:
Ok, multumesc frumos pentru raspuns si intelegere :)
admin:
Multi v-ati inscris deja in aceasta actiune si de aceea tin sa vin cu cateva precizari suplimentare in ceea ce priveste perioada de desfasurare.
Asa cum anuntam, in situatia in care vremea este nefavorabila acestei excursii (sosea acoperita de zapada, rece, nepotrivit pt o miscare in aer liber) - cu 2 saptamani inainte de data plecarii am sa anunt daca vom tine actiunea in perioada comunicata sau o amanam. Asta pentru a va putea adapta programul de liber. Nu vreau doar sa bifam o excursie ci sa ne bucuram de peisajele de acolo, de o iesire in grup, sa putem vizita asa cum spuneam stana din Jina.
Am fixat si data alternativa: 18 - 20 mai, deci cu aproape o luna dupa.
Inscrierile pot continua, eu am sa adaptez mijlocul de transport cu care se merge f-ctie de numarul de inscrisi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă