Autor Subiect: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012  (Citit de 80731 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012
« Răspuns #90 : Luni, 23 Aprilie 2012, 21:43 »
OK, I'm in. Deci socotiti 2 camere x 2 fete pentru joi seara (nu stiu inca la cat ajung, da ajung eu... cu ceva) + 1 camera nickyblue.  ;)
Numarul meu de mobil sa tinem legatura: 0742.975907.

Offline elena d

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #91 : Miercuri, 25 Aprilie 2012, 21:48 »
Merg sigur de joi si am vorbit astazi cu Samiza. Am numarul de telefon al Danei si o sa vorbesc cu ea. Poti sa-i ceri Samizei numarul de telefon ca sa vorbim.

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #92 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 15:48 »
Iulia, in principiu am cam fi cativa care am putea face un echipaj (tu, kike, eu si ioana), bine-inteles, daca esti tu de acord, numai ca...n-am avut cum sa dam de tine sa stabilim detalii.

Buna deci gasca e gata Super. Sigur mergem impreuna. Eu nu am mai intrata aici in ultima vreme dar ti-am adaugat id de mess si vorbim acolo.
Am vazut ca gasca s-a marit de ma ultima mea intrare asa ca va iesi super. Oricum eu una am emoti cu rezistenta mea la urcare dar nici nu ma las asa usor.

Referitor la plecare eu am aproximat 2:30h , trebuie sa ajungem la 9pm in Calimanesti asta vine 6:3pm iesire din Buc., deci pe la 6pm ar trebui sa ma urnesc sa adun gasca. Mai sunt 2 sapt. in care avem vreme sa stabilim de unde sa va iau si mai ales cine ma trezeste. Eu de una singura nu garantez ca ma trezesc la ore atat de matinale  :help:.

Pupilici

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #93 : Duminică, 29 Aprilie 2012, 22:58 »
Salutare, gasca! Am vorbit cu Samiza si cu Doina acum la Rasnov si am inteles ca joi seara vom fi 7 la Calimanesti.  :thumbup:
Eu o sa iau autobuzul din Sibiu, cred ca ajung in jur de ora 19. O sa va rog sa-mi spuneti daca impartirea pe camere ramane cum am stabilit. 
In rest, nici eu nu pariez prea mult pe rezistenta mea la urcare, da' dupa "antrenamentul" de la Rasnov, am incredere ca o sa ne descurcam noi cumva acolo, unu' pe altu' si invers.  :help: Abia astept!  :dance:

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #94 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:11 »
dragilor, nu pot sa va las nr. impar acolo, ca nu e de bine. pastrati-mi si mie un loc pe langa voi. vin si eu de joi seara, ca nu are cine sa ma insoteasca vineri de cu zori si mi-e asa de fricaaaa! :whistle:
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #95 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:42 »
Oti, eu am fost distribuita cu amicu, da' zicea Samiza ca ramane kike din Bucuresti a 7-a. Daca nu ai alte optiuni si daca vrea si Bucurestiul sa se organizeze altfel, ar fi si varianta sa stam noi amandoua in camera. Bucurestiu', sunteti de acord?

P.S. Gigi, mai e actuala lista de la tabara asta? Ca eu am impresia ca mai raman doar vreo 2-3 persoane sa vina vineri. Ce zici, n-am putea veni toti de joi? Asteptam lista si detalii despre extra-costuri, pe cand te intorci de la Praga. Multu'!

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #96 : Luni, 30 Aprilie 2012, 15:47 »
MIE IMI CONVINE ORICE VARIANTA. ORICUM NU VOI DORMI. EVENTUAL PE POTECI.
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline oti

• Full Member
« Răspuns #97 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:06 »
hei, voi sefii cu masini, trece vreunul prin campina, sa ma pescuiasca si pe mine? platesc bine!
daca nu, reconfigurez traseu si vin eu la un punct de intalnire mai usor pt voi.
astept provocari!

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #98 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:12 »
Pfui, ce va invidiez ca va pregatiti iar de plecare!  :crazy2:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #99 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:16 »
Mari_a, nu ne invidia ca n-o sa ne mearga bine. O sa ne gandim si la tine... si la toti cei ramasi acasa... cel putin atunci cand o sa scoata Gigi si Pavel si untu' din noi pe traseu.  :worthy:

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #100 : Luni, 30 Aprilie 2012, 16:50 »
o sa ne descurcam noi cumva acolo, unu' pe altu' si invers.  :help:
Imposibil sa va mearga rau, sunteti deja antrenate, plus ca vin si niste bucurestean  ::)  vanjosi care ar putea, la o adica, sa va care in spate pe toate pana sus...  :whistle:   

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #101 : Luni, 30 Aprilie 2012, 17:16 »
 ;D

Offline DanaC

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 59
« Răspuns #102 : Luni, 30 Aprilie 2012, 18:38 »
Atunci Maria join us, ce mai astepti?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #103 : Luni, 30 Aprilie 2012, 19:19 »
Chiar asa, why not:)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #104 : Luni, 30 Aprilie 2012, 23:37 »
Buna eu Iulia am inteles ca vin cu mine in masina: kike, cristina=bitek si ioana , cum sunt noua pe aici nu stiu cum sa iau legatura cu voi, cristina mi-a lasat id-ul de mess si cred, sper dupa minivacanta de 1mai sa reusim sa luam legatura.
Asa ca kike nu e pe dinafara din pct. meu de vedere.
Astept sa am un semn de la voi aici sau propuneti voi cum sa luam legatura, eu sper sa nu merg singura in masina :).