Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 13 mai 2012
IuliaT:
Va multumes frumos Gigi, Samiza, Pavel pentru excursia asta plina de oxigen pur si oameni minunati, mi-am incarcat bateriile pentru ceva vreme, clar nu voi rata o urmatoare iesire la munte. Jos palaria pentru ca sunteti :kissing:.
Caroline:
Codru. da-mi si mie, te rog, pe mail pozele alea, sa vad si eu unde n-am ajuns... :thumbup:
Codru:
Înca o zi s-a sfarsit, si parca de dimineata nu-mi venea sa cred ca m-am trezit acasa, fara de aerul acela curat si in galagia de fond care ne inconjoara in viata de zi cu zi. Am terminat de vazut, revazut si vazut iar fotografiile si ....... de numărat vânătăile ;) , iau o pauză și vă mulțumesc pentru una din cele mai pozitive experiente pe care le-am trăit până acum...
Mulțumesc Pavel petnru rabdarea cu care ne-ai îndrumat și pentru ca ai impartit cu noi din experienta ta si frumoasele povesti ale zonei. Pentru mine, a fost mai mult decât o simpla drumetie !
Multumim pentru peisajele frumoase pe care le-am vazut, pentru bucuria de a privi lucrurile de sus-de pe un varf de munte, de a asculta ecoul din mijlocul naturii, pentru desfatarea de a te adapa dintr-un cascada cristalina, pentru linistea si serenitatea pe care muntele ti le daruie........doar sa stii sa le accepti .
Multumesc Gigi & Samiza pentru organizare si reusita ( inclusiv comanda de vreme perfecta :) )
Au fost zile minunate. As pleca oricand intr-o excursie asemanatoare. Avem o tara frumoasa!
luciamanta:
Înţeleg că excursia aceasta a fost o provocare, a fost o invitaţie la emoţie, necunoscut, curiozitate, risc, cutezanţă, rezistenţă, explorări, depăşirea limitelor şi nu numai... Felicitări tuturor! :thumbup:
Mari_a:
Am primit pozele Codru - multumesc! Hai ca n-a fost asa tragic, vad ca nu plangea nimeni :giggle: , toata lumea era cu zambetul pe buze :D . E adevarat ca era cam ingusta potecuta aia sapata in stanca - e mult spus "potecuta"; cred ca numai vulturii, vreo capra neagra ratacita si Pavel au mai pus piciorul pe-acolo! :D
Am pus si eu acum pe wetransfer (numai 8 adrese am avut) pozele pe care mi le-a dat nickyblue la Cozia pe un DVD si cateva de-ale mele - ce aveam "cu oameni", ca eu am cam pozat toate florile, frunzele, gazele, pomii etc. A, si am multe peisaje. I le-am aratat si alei mele, insa zice ca ei nu-i spun nimic: niste poze cu stanci si brazi. Adevarul e ca, daca n-ai fost acolo, daca n-ai vazut de sus, cu ochii tai, "marea" de munti, n-ai ascultat trilurile pasarilor, ciocanitoarea, fosnetul padurii, daca n-ai simtit mirosul de cetina si de flori de mai, daca n-ai trait senzatia, sunt ca oricare alte poze de pe net...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă