Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Gradina zanelor: Parcul National Cozia 11 – 13 mai 2012

<< < (31/47) > >>

kike:
S-au incheiat trei zile de poveste cu zmei, zane, Ilene Cosanzene si Feti Frumosi(putini.......dar buni) :) Atmosfera de tabara scolara(pe care nu speram s-o retraiesc), o aniversare de trei zile si trei nopti ;D,prieteni noi si vechi,veselie si munte cat cuprinde!
Jos palaria Samiza, Gigi, Pavel, Romica......!

Caroline:
Laaaa muuuulti aaaani!  :flori:

kike:
 :kissing:

oti:
salutare, frati si surori! am ajuns acasa pe o ploaie torentiala. eram asa de obosita, dar si relaxata (de la antrenamentul anterior) ca nici nu-mi pasa. luteam peste noroaie. aceasta excursie a fost pentru mine o mare provocare. si spre marea mea uimire, mi-am depasit asteptarile cu foarte mult. ma mandresc acum cu rezistenta mea fizica la provocarile urcusurilor pe muchie de stanca, cu rezistenta la stresul provocat de manelele de la 1640m, de rezistenta la pufaielile colegilor de camera din timpul noptii si la stresul ca patul in care doarme nicu va ceda la cea mai mica miscare.
ca de fiecare data iesirile cu astfel de prieteni nu pot fi decat de neuitat. va multumesc ca existati si sa ne tina dumnezeu obiceiul de a ne revedea cu placere!

Caroline:
Si noi te iubim!  :strambatura:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă