Autor Subiect: Revelion 2013  (Citit de 132421 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
Re: Revelion 2013
« Răspuns #180 : Marți, 27 Noiembrie 2012, 23:38 »
Oricum vin multi "dinamici" asa ca tonul va fi dat de ei!

hmmmmmmmmmm...ce mi-a placut aceasta parte  :giggle: parca ma recunosc *|* :yeah:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #181 : Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 08:29 »
Sper ca va fi macar ca anul trecut! Acolo a fost excelent si m-am distrat de minune cu voi! Mi-am adus aminte zilele astea de Sovata si de cele 3 zile de petrecere....

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #182 : Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 08:32 »
Am verificat cu Samiza tot, am facut niste proiectii de impartire pe camere, am gasit si utilitatea celor 3 camere matrimoniale extra de cele 25 twin, asa ca prin folosirea acestora, au mai ramas in total 5 locuri libere.
O sa ajungem astfel la 55 de participanti.

Deci inscrierile continua, cine doreste sa mai participe, mai sunt la dispozitie 5 locuri!

Offline Karola

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 76
« Răspuns #183 : Miercuri, 28 Noiembrie 2012, 10:32 »
Zapada s-ar parea ca nu o sa avem, cel putin cam asa arata prognozele. Decat in mica masura si doar atunci la final de decembrie. Eu va spun cinstit ca mi-as dori zapada, dar atat cat peisajul sa fie alb, sa arate a sarbatoare de iarna. Deci nu troiene, nu altceva...decat acolo un pic de alb....dar sa fie totusi ceva....

Este bine sa nu va ganditi si sa zgandariti "raul", trebuie intotdeauna sa va concentrati doar la ce va asteapta bun acolo unde mergeti. Revelionul, de cand mama lui l-a facut este iarna, cand e zapada si ger. Si totusi sute de milioane de oameni pleaca de acasa care incotro. Fiecare dintre acestia se gandeste ca poate intampina anumite obstacole date de vremea care poate fi sau deveni rea. Dar dorinta de a se distra si a se simti bine, este mai mare si nu-i intereseaza. Noi in SC am avut intotdeauna noroc cu vremea, chiar si week-end-ul asta. Chiar ma gandeam atunci cand ma plimbam pe Chei, doar in tricou si o bluza deschisa, ca au fost inca 2-3 inscrise la aceasta tabara si care-si puneau atat de serios problema cum o sa fie atunci la sfarsit de noimebrie, cum o sa ajunga acolo, cu ce. Si uite ca masinile au venit unele jumatate goale, vremea a fost excelenta! E drept ca se putea intampla si sa fie rece si zapada si sa nu mearga mai nimeni cu masina incolo. Dar asta este, sunt convins ca toti care au participat acolo la Dambovicioara, ca orice om responsabil si-a pus problema cum va fi vremea si cum ajunge acolo, dar mai puternica a fost dorinta de a cunoaste oameni noi. Si uite asa se autofiltreaza intr-un fel grupurile, plecand si de la aceste lucruri! Si ajung la actiuni asa cum spuneam eu, cei deschisi, optimisti si pozitivi! Gasca nebuna de la Dambovicioara este rezultatul unei astfel de autofiltrari. Au participat DOAR persoane deschise si fara nici un fel de ganduri premeditate. De aceea a si iesit atat de bine totul acolo, pt ca au fost oameni care si-au dorit efectiv sa vina. Cei 2-3 de care spuneam, sunt genul care niciodata nu o sa faca pasul in afara zonei lor de siguranta, si cum la unele persoane asta este foarte mica, o sa ramana nu departe de poarta casei. Asa cum am mai scris eu nu vreau si nici nu incerc sa le conving sau sa le determin in vreun fel. Daca cred ca pt ele este ok, vin, daca nu, nu si  raman sa-si aleaga alta forma de comunicare, alt grup, sau alt tip de vacanta.

S-a mai scris pe aici de filtrare si autofitrare, am mai discutat si acum la Dambovicioara si am accentuat cat de important este ca profilele participantilor sa fie apropiate, din cateva puncte de vedere. Ma bucur ca se formeaza natural cateva sicane, cateva delusoare, care triaza si selectioneaza intr-un fel pe cei care vor sa participe. Si cei vechi pot sa confirme, foarte rar, cate unul diferit a reusit sa ajunga alaturi de ceilalti intr-o actiune. Si apoi s-a retras singur vazand ca nu este locul lui acolo. Mie imi pare rau cand vad persoanele sovaind si nu foarte increzatoare. Neintervenind cu nimic, decizia ramane la ele desi o cunosc de la primele intrebari pe care mi le pun mie sau Samizei. Dar asa cum scriam, ce pot sa fac? Poate asa, mai putin pozitive (stiu ca nu are grad de comparatie ;) ) au fost tot timpul, sau poate ca neincrederea le-a fost sadita de tot felul de intamplari, sau poate ca nu sunt pregatite mental pt a comunica intr-un grup. Indiferent de motiv, nu se pliaza pe profilul mediu a celor de aici, a celor care participa.

Mi-as dori sa pot face si pt ele ceva, dar asta inseamna cu totul alt proiect si cine mai poate face asa ceva?

Deci voi, cel putin asa sper, toti care v-ati inscris la Revelion  *|* *|* *|* va ganditi doar la distractie si la ce o sa facem acolo,  :dance: :dance: :dance: mai putin sau deloc la drum si la troiene si alte forme de relief...alb! Daca se va forma o gasca asa ca cea de la Dambovicioara am toata siguranta ca asa va fi. Oricum vin multi "dinamici" asa ca tonul va fi dat de ei!  :yeah: :yeah: :yeah:

Acum iti raspund tie Mihaela, tu esti noua aici, daca te uiti un pic in istoric o sa vezi ca am avut Revelion si in Bucovina. :) Dar si la Felix, adica in capatul opus al tarii dar si la Sovata...Deci cam pt toti....  :applause: Fixarea locatiei nu tine cont de cat de departe este fata de mine...asta ar fi chiar culmea eu calatoresc cu toata usurinta dintr-o parte in alta a Europei, iar Revelionul este al vostru, nu pt mine  :o - ci de cateva considerente pe care eu le-am tot scris pe aici. A gasi o locatie potrivita pt numarul estimat de persoane participante, care sa aiba camere twin aproape in majoritate, sa fie relativ centrala fata de toti participantii (poate de aici coincidenta cu apropierea de Sibiu) si foarte important sa aiba un tarif acceptabil, este destul de greu. Si dupa ce o gasesti trebuie ca oamenii sa fie rabdatori cu noi, sa vedem daca ne adunam atatia, sa astepte un pic, sau mai mult, pt plata avansului. Sunt destul de multe, din exterior multe lucruri par simple, dar din interior sunt cu mult mai complicate.
Gigi ,,dinamicii" vor fi la datorie!!!

mihaela1961

• Vizitator
« Răspuns #184 : Joi, 29 Noiembrie 2012, 19:16 »
Pai vezi tu Gigi, probabil ca e un fel de 'nu poti multumi pe toata lumea'.Hai sa spunem ca de Revelion, fiind mai multe zile, venind eu 'cuplata' cu Daniela  :D(sper ca iti plac ghilimele mele, nu?), e ok!
Dar gandeste-te sa zicem la o actiune de trei zile, clar trebuie sa-ti iei o zi libera de la servici..oboseala drumului...deci conteaza DISTANTA!Presupunand ca as fi fost mai aproape -CA SI LOCATIE ma refer, in rest sunt convinsa ca 'vom fi aproape', participam la mult mai multe intruniri.
Repet ce am scris si in mesajul trecut, sunt amice de ale mele care ar veni, dar pt. care distanta este o problema!
...dar ..enfin....inchei cum am inceput....'nu poti multumi pe toata lumea' si inteleg lucrul asta.
Sincer, chiar nu era un repros.In fond, minoritatea se supune majoritatii!! :), dar daca Bacaul ar fi fost 'la o aruncatura de bat' de voi, cu totul altfel stateau datele poblemei. :(

Offline ella

• Full Member
  • Mesaje postate: 224
« Răspuns #185 : Vineri, 30 Noiembrie 2012, 19:55 »
Sunt sigura ca o sa va distrati foarte bine .As avea o rugaminte :sa va ganditi o secunda si la cei ramasi acasa.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #186 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 16:04 »
Gigi,
Am atasat ieri viramentul facut pe diferenta, adica 540 lei pe e-mailul indicat de tine si am rugat-o pe Samiza sa imi confirme primirea banilor.
La mine, pe 24 BT-INTERNET MA REFER-APAR CA VIRATI LA VOI.
Te rog, da-mi si me un raspuns.
Deci pe numele de Parascan Mihaela Letitia

Si eu am platit in 26 nov diferenta de 540 lei, dar nu am primit confirmarea platii. Pot primi si eu un raspuns?
Multumesc.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #187 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 16:33 »

S-a mai scris pe aici de filtrare si autofitrare, am mai discutat si acum la Dambovicioara si am accentuat cat de important este ca profilele participantilor sa fie apropiate din cateva puncte de vedere. Ma bucur ca se formeaza natural cateva sicane, cateva delusoare, care triaza si selectioneaza intr-un fel pe cei care vor sa participe. Si cei vechi pot sa confirme, foarte rar, cate unul diferit a reusit sa ajunga alaturi de ceilalti intr-o actiune. Si apoi s-a retras singur vazand ca nu este locul lui acolo. Mie imi pare rau cand vad persoanele sovaind si nu foarte increzatoare. Neintervenind cu nimic, decizia ramane la ele desi o cunosc de la primele intrebari pe care mi le pun mie sau Samizei. Dar asa cum scriam, ce pot sa fac? Poate asa mai putin pozitive (stiu ca nu are grad de comparatie ;) ) au fost tot timpul, sau poate ca neincrederea le-a fost sadita de tot felul de intamplari, sau poate ca nu sunt pregatite mental pt a comunica intr-un grup. Indiferent de motiv, intr-un fel nu se pliaza pe profilul mediu a celor de aici, a celor care participa.

Mi-as dori sa pot face si pt ele ceva, dar asta inseamna cu totul alt proiect si cine mai poate face asa ceva?

Deci voi, cel putin asa sper, toti care v-ati inscris la Revelion  *|* *|* *|* va ganditi doar la distractie si la ce o sa facem acolo,  :dance: :dance: :dance: mai putin sau deloc la drum si la troiene si alte forme de relief...alb! Daca se va forma o gasca asa ca cea de la Dambovicioara am toata siguranta ca asa va fi. Oricum vin multi "dinamici" asa ca tonul va fi dat de ei!  :yeah: :yeah: :yeah:

Uneori am tendinta sa ma gandesc ca poate m-am pripit si ca poate ar fi trebuit sa ma inscriu doar pt Sighisoara. De restul excursiilor nu mai spun nimic, pt ca nu am varsta potrivita. Sunt grasa si niciodata nu am fost prea activa, cu toate ca am pedalat mai timp de 40 de ani.

Spun ca poate m-am pripit, pt ca, desi ma consider o fire sociabila, nu ma vad potrivindu-ma felului in care discutati despre aceste intalniri distractive. Nu ma simt atat de tanara ca voi. Vad ca vorbiti de coafuri, dans, nebunie, distractie. Nu spun ca Revelionul ar trebui sa fie altfel decat o distractie, dar din discutii mi s-a creat imaginea unei intalniri tineresti.
Cei care par sa nu se incadreze in tipar, sunt priviti altfel?
Deci daca voi participa la Revelion, este nevoie sa dansez? Este nevoie sa ma distrez in masura in care o fac cei mai tineri decat mine si nu am voie sa fiu mai linistita, asa cum simt ca imi cade mie bine, cum imi este natura?

De ex, in urma cu vreo 4 ani am fost intr-un Team Building cu colegii de serviciu. Majoritatea erau tineri. Am participat la toate actiunile, m-am catarat pe gardul din sfoara, am cautat sa sustin echipa din care faceam parte, am ras impreuna, ne-am incurajat, am facut multe poze la focul de tabara, dar in rest am fost mai retrasa, mai linistita, m-am plimbat prin natura, am admirat-o, nu am stiut sa spun bancuri (n-am stiut niciodata), n-am baut in rand cu ceilalti si nici karaoke nu am facut. Si nici coafuri si imbracaminte mai deosebita nu am avut.
Atunci aveam 47 de ani, iar acum aproape 52.

Ce faceti daca asta este firea omului? Il excludeti?
Dar daca persoana respectiva este poate dezamagita, ranita, obosita sau si-a pierdut temporar increderea in frumusetea vietii?

Ma rog... eu obisnuiesc sa exprim ceea ce gandesc. Asa fac si acum. De aceea, marturisesc ca sunt surprinsa sa descopar un forum atat de tanar. Ma asteptam la oameni mai linistiti, mai in etate, mai molcomi... cam asa ca mine.
S-ar parea ca cei vechi raman cei vechi, iar cei noi, care vin aici poate incovoiati de singuratate, de pierderi, infrangeri... nu reusesc sa se incadreze in tiparul deja conturat al grupului.

Iertati-ma daca interventia mea pare nepotrivita. Dar asta simt in acest moment. Poate ca gresesc. Una este internetul si alta realitatea. Voi vedea. Sau poate ca o fi de vina si vremea asta cenusie de la Timisoara.

Cat priveste drumul pana la Geogiu, eu sper sa fie ok. Imi place sa calatoresc cu masina, dar daca va fi zapada, voi veni cu autocarul. Ma mai gandesc.   

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #188 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 17:03 »
Vai, Lia, dar vad ca este innorat rau la Timisoara...Eu zic sa-ti aduni toate zambetele pe care le ai la indemana, sa ti-l pui pe cel mai potrivit,sa-ti intinzi panza corabiei si sa-i sufli vant bun cu bucurie. Eu am 52 de ani ca si tine, dar nici macar odata nu m-am plans de prea multa petrecere. Lumea merge acolo sa se distreze, sa aiba 4 zile pline! Evident ca fiecare in modul lui. Sunt convins ca o s-o faci si tu :thumbup:

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #189 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 17:12 »
Eu am 52 de ani ca si tine....
Ei ...as.... de unde....rectific.....15 ani are ...sac!!!!!! :bully: :giggle: :angel:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #190 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 17:33 »
Ne apropiem de data limita pentru finalizarea grupajelor. Sper ca avand lista participantilor, ati reusit sa va decideti asupra modului in care veti calatori pana la Geoagiu.

Astept, cu rugaminte, sa-mi comunicati, pana luni 10.12.2012, pe office@singlescamp.ro, daca aveti nevoie de microbuz Sibiu - Geoagiu si retur. Am sa va transmit maine si un Email in acest sens, insa am dorit sa fie postata si aici aceasta precizare.

Mail-ul trebuie sa contina urmatoarele informatii:
Nume si preunume:
Orasul din care veniti:
Ora de sosire in Sibiu:

Nu luati va rog in considerare ce ati scris pana acum pe topic sau Email, sau ati transmis Samizei. Acesta este momentul si modul in care culeg informatiile, nu am cum sa consider lucruri care au fost postate sau comunicate acum cateva saptamani si care este posibil sa nu mai fie valabile.

In legatura cu ora de sosire in Sibiu. Incercati sa va incadrati maxim la ora 14.00, pentru a avea timp suficient pentru drumul la Geoagiu. Daca veniti mai repede, o sa organizam ceva astfel incat sa nu stati in gara sau autogara sa asteptati in frig. Deci nu va puneti aceasta problema.

Pana maxim pe data de 15 decembrie trebuie sa bat in cuie intelegerea cu proprietarul mijlocului de transport, asta inseamna ca va fi nevoie sa stiu cate persoane urmeaza sa calatoreasca in acest fel si la ce ora putem pleca din Sibiu.

Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #191 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:20 »
Vai, Lia, dar vad ca este innorat rau la Timisoara...Eu zic sa-ti aduni toate zambetele pe care le ai la indemana, sa ti-l pui pe cel mai potrivit,sa-ti intinzi panza corabiei si sa-i sufli vant bun cu bucurie. Eu am 52 de ani ca si tine, dar nici macar odata nu m-am plans de prea multa petrecere. Lumea merge acolo sa se distreze, sa aiba 4 zile pline! Evident ca fiecare in modul lui. Sunt convins ca o s-o faci si tu :thumbup:

Of, daaaa! E urat afara  :(

Panzele sus le am mai mereu... sau cel putin ma straduiesc. Dar nu-mi place iarna, doar daca e alba. Ori aici la noi zapada vine mai greu. Si cand vine bomban ca e prea frig :)) Ia sa ma vezi la primavara cum "infloresc" :)) Sunt berbeaca.

Si cu zambetele... nu ai vrea sa-mi vezi zambetul stramb de-acum :)) Stii... asa cam ca atunci cand un copil plange cu colturile buzelor lasate, iar cineva il imbie sa zambeasca. Ridica un colt... apoi pe celalalt... si pana la urma iasa ceva :))
Dar promit ca las toate astea acasa. Nu voi dansa... ca nici nu stiu si nici nu am prea dansat, dar voi fi vesela... adica eu.

Multumesc pt incurajari si ranjetul laaarg ce mi l-ai adus pe buze! :))

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #192 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:24 »
Am trecut duminica la 50 de km de Timisoara si am vazut eu niste nori bacovieni ca o luau'ncolo...Ma bucur ca au fost trecatori, cred ca acum sunt pe la Vrsak....  :)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #193 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:27 »
Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.

D'apai... eu am scris p'aci pe undeva ca ma gandesc sa merg cu masina si ca as duce si pe altii. Nu mi-a raspuns nimeni.
Acum ma gandesc ca as putea-o lua si prin Arad, daca acolo sunt mai multi. Ca dara avem autostrada!
Cu o saptamana in urma (sau mai mult?) am observat ca din Timisoara plecam doar 2. Deci... daca sunt doritori, ar fi ok sa stiu mai din timp, ca sa vad cum ma organizez. 

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #194 : Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:29 »
Am trecut duminica la 50 de km de Timisoara si am vazut eu niste nori bacovieni ca o luau'ncolo...Ma bucur ca au fost trecatori, cred ca acum sunt pe la Vrsak....  :)

Nu sunt la niciun Vrsak! :( Sunt deasupra capului meu! :)))