Referitor la termenul pana cand trebuie achitata diferenta pt Revelion: nu este mentionat pe forum, pt ca este legat de partea tehnica, adica de agentie. A fost transmis si este continut in Email-ul de rezervare, transmis de agentie: 10 decembrie.
Asa cum am mai mentionat aici pe forum, lista de participanti va fi transmisa cand este finalizata si inchisa.
Cand te referi la excursia din strainatate din august, cred ca te gandesti la actiunea din Adriatica, nu-i asa? Daca am anticipat subiectul referirii tale, nu l-am deschis inca nu pt ca am uitat, ci pt ca este o actiune in organizare, inca se lucreaza la ea, asa cum anuntasem pe alte topice. Cand toate detaliile o sa fie puse la punct si am toate confirmarile transportatorilor si hotelierilor, am sa incep sa postez actiunile 2013, pe masura ce ele sunt finalizate. Am postat Spania si Portugalia, pt ca acolo depindem mult de avion si pana la jumatatea lui decembrie trebuie sa avem achitate biletele. Restul de actiuni sunt conturate, le-am postat ca si reper calendaristic, dar detaliile si programele urmeaza.