Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (13/87) > >>

Caroline:
Gigi, vorbind despre revelion cu doua prietene single (nu din SC), amandoua mi-am spus ca 5 zile e destul de mult... pentru cine are serviciu (eu nu mi-am dat seama de asta, ca oricum sunt in vacanta de iarna). Exista alternative?

admin:
Intervalul de sedere este cateodata prea putin, alteori prea mult. Pensiunile si hotelurile au scos anul acesta, in majoritate pachet de 4 nopti (5 zile), pt ca a cazut destul de bine programul de zile libere. Si eu la Sibiel, am facut pachet de 4 nopti si a avut succes rapid. Lumea daca tot se deplaseaza pana la o destinatie aflata la 3-400 km de casa, prefera sa stea mai mult, decat sa se intoarca dupa doar 3 zile.

Nu cred ca locatia este dispusa sa faca pachet mai mic. Revelionul este o perioada cand toata lumea vinde bine, eu de exemplu nu stiu locatie sa ramana cu locuri libere. Decat cele care nu au conditii bune sau nu sunt pregatite pt a primi full pt cateva zile. Poate ca punctual 1-2 cazuri accepta sa scada o zi din pachet, dar asta trebuie discutat cu Samiza si ea mai departe la hotel.

Caroline:
Multumesc, Gigi, pentru info. Uite-asa o sa testam interesul...  ;) Daca chiar o sa constat ca exista acest interes pentru ideea SC (si nu punctual pentru un revelion), o sa o sun pe Samiza si vedem ce putem face.  :)

kike:
Daca reusesc sa-mi platesc la timp avansul, vin si eu *|*

admin:
Facem sa poti... :dance:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă