Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (10/87) > >>

clara39:
multumesc de raspuns..de mult vreau sa vin cu voi..poate de revelion dar nu pot da un raspuns pana in dec ..

mihaela1961:
 *|* *|* *|*
Trebuie sa- multumesc Danielei din Onesti ca ma va 'agata' cu masina ei.
Asa ca PARTICIP SI EU.
Va rog sa-mi transmiteti contul IBAN unde sa fac plata.
Astept raspuns ca sa pot plati cat mai repede, poate chiar in weekendul asta ptin 24Banking.
 :love:

admin:
Mihaela, Samiza iti va transmite datele necesare efectuarii platii avansului.

mihaela1961:
Gigi,
Am platit deja cei 250 lei avans prin internet,maine pana la 16 sper sa 'ajunga banii la voi'(mai greu e cu mobilizarea de pe forum, vad ca populatia nu percuteaza, sau lucreaza intr-o discretie totala...habar n-am), dar tu stii cel mai bine ce si cum sa faci.Am inteles de la Daniela din Onesti ca a fost la un carnaval cu voi, care carnaval a fost 'de zile mari', m-a convins si s-ar putea sa o convingem si pe Niculina din Botosani.
Da' acuma zice Daniela..daca se inzapezeste cum ajungem acolo?
Cinstita sa fiu, la chestia asta nu ma gandeam...ma rog, Gigi draga ia in calcul si 'drobul de sare'...habar n-am daca se inzapezeste, nu merg trenurile, nu zboara avioanele cum naiba ajungem. :spam:
Dupa cate am inteles de la Daniela, carnavalul de anul trecut s-a amanat taman din motive de vreme rea.
Acuma Io m-am gandit ca-n cel mai rau caz, facem revelionu pe stil vechi, da Daniela zice'nu se poa', ca eu am servici.
Morala:Gigi tre sa vb. cu Doamne Doamne sa fie vreme buna, sa ne putem misca fizicu' la voi in zona.
 :oops:

admin:
Anul acesta am avut, pana acum in jur de 25 de actiuni. La care vremea ne-a ajutat f.mult. Nu puneti niciodata raul in fata, pt ca in general lucrurile rele se atrag. Trebuie sa fie vreme buna, trebuie ca totul sa fie ok, trebuie sa ajungem si sa plecam cu bine de acolo, trebuie sa ne distram, trebuie sa fie gasca faina, trebuie, trebuie, trebuie! :thumbup:

La carnaval, intradevar a trebuit sa-l amanam cu o saptamana sau cu doua nu-mi mai amintesc, asta datorita vremii care a afectat sudul si estul tarii. Aici era bine, dar nu puteam sa facem un carnaval de 45 persoane cu doar 14-15, de aici din Transilvania. Am putut sa-l amanam pt ca era locatia mea. In alta parte nu se poate face acest lucru, este imposibil. Dar trebuie sa ne gandim ca de Revelion cel putin 2 milioane de oameni pleaca de acasa, multi dintre ei avand cumparate bilete de avion, tren, si-au platit rezervari la hotel, pensiuni, au achizitionat pachete. Sunt convins ca si daca ninge, autoritatile au sa faca totul pt a deschide drumurile, nu pot lasa atatia oameni acasa, cu banii dati.

Pana acum s-au inscris in jur de 40 de persoane si au platit in jur de 20, dar inca nu am postat lista. O sa o fac mai incolo cand incepe sa se contureze mai bine si ajungem in jurul a 40. Tinta este 60 persoane, pt a inchiria intregul hotel. Acum deocamdata este prezervat, urmeaza sa platim avansul. Saptamana viitoare, am sa mai transmit un newsletter cu optiunea da sau nu pt revelion, atunci stiu exact unde stam cu participantii. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă