Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
rocky:
un mic teaser :yeah:
mihaela1961:
Iubire..(speri ca observi cum te 'iau prin invaluire'), da' noi cand ajungem in posesia capodoperei tale filmate? oO ::) :smitten: :smitten: :smitten:
Codru:
Lumeeee
vreau si eu poze :yeah:
multumesc anticipat !
Mari_a:
Eu le-am "raspandit" pe ale lui kike, pe ale lui Doru si pe ale mele. Cine mai doreste, cine mai pofteste si cine mai are poze sa dea un semn la marina_m02@yahoo.com . A, si de la Florin am cateva - care sunt intr-un mare fel! ;D
Eu le trimit cu wetransfer (deci direct de pe google, nu se descarca nimic in calculator) - e cel mai simplu si mai rapid si potri trimite fisiere de pana la 2 GB. Cum am facut vreo 700 de poze si erau la rezolutie mare (3000x4000, deci se incarcau greu), intai le-am micsorat la 1028x800 parca, cu IrfanView Portable (un programel miiititel, tot de pe goagal), p-orma le-am arhivat cu .zip si.. gata! :) Se pot trimite cu wetransfer si ne-resize-uite, doar ca, asa cum spuneam, se incarca mai greu.
Si eu astept poze, ca sa-mi fac un album frumos pe facebook! :D ;D
mihaela1961:
Marina
Adresa mea de e-mail este:
subexbacau@yahoo.it
Eu am incercat cu www.transfer.ro si merge f. bine, ce-i drept, nu stiu cata capacitate maxima poate avea transferul, dat fiind faptul ca am facut doar poze si nu prea multe, dar poate atasa maxim 50 de poze, format .jpg
Dar astept, daca ai amabilitatea sa-mi trimiti si mie pozele.
Multumesc anticipat! :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă