Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
steliana:
--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:18 ---Recunoasteti?
--- Terminare citat ---
asta-mi aminteste de condurii mei spre dimineata ;) revelionul de la felix ... parca ieri a fost ::)
Costeltm:
--- Citat din: mihaela1961 din Sâmbătă, 05 Ianuarie 2013, 17:41 ---Lia,
Asta e un mesaj special pentru tine!Citesc si ai scris si realizez ce om sensbil poti fi!
Pt. ca nu te omori dupa rock(nici eu de altfel, cu mici exceptii printre care si Queen), uite iti dedic o melodie care mie imi place imens si care a fot pusa si la revelion spre dimineata cred.
Sper sa-ti placa! :love:
--- Terminare citat ---
Danseza cineva?
tichi:
Dragilor SC,
Nu mai conteaza ca am ajuns acasa cu o raceala zdravana :'(, conteaza faptul ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi *|*, asa ceva nu mi s-a mai intamplat in ultimii 30-35 de ani, poate doar in copilarie cand ne adunam la bunici toata familia.....Asta a fost tare demult....Sa dansezi timp de 4 nopti una dupa alta, dar sa si ai chef pentru asa ceva, a fost ceva magnific !!! :yeah: Pentru asta va multumesc voua, Gigi si Samiza, ca existati si celor care care au reusit sa faca din rev.2013 un revelion de neuitat !!!Ati fost cu totii supeeeeeeeeer faini! Inca o data va multumesc si va pup pe toti cei 50 si ceva cati am fost. :smitten:
Tincuta
monica.deaconeasa:
buna seara
cate poze
Viorica:
Dragilor SC,
Nu mai conteaza ca am ajuns acasa cu o raceala zdravana :'(, conteaza faptul ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi *|*, asa ceva nu mi s-a mai intamplat in ultimii 30-35 de ani, poate doar in copilarie cand ne adunam la bunici toata familia.....Asta a fost tare demult....Sa dansezi timp de 4 nopti una dupa alta, dar sa si ai chef pentru asa ceva, a fost ceva magnific !!! :yeah: Pentru asta va multumesc voua, Gigi si Samiza, ca existati si celor care care au reusit sa faca din rev.2013 un revelion de neuitat !!!Ati fost cu totii supeeeeeeeeer faini! Inca o data va multumesc si va pup pe toti cei 50 si ceva cati am fost. :smitten:
Tincuta
Tincuta ai mare dreptate in tot ce ai scris dar vreau sa mai adaug ceva, asa cum se spune ca "frumusetea sta in ochii privitorului" tot la fel pot sa-ti spun ca, dupa cum s-a vazut, fiecare dintre noi am fost acolo ca sa ne simtim bine, sa uitam de toate si sa fim noi, asa cum in preajma celor cunoscuti nu intotdeauna se poate. Prin urmare ti se datoreaza si tie frumusetea si bucuria acelor zile petrecute impreuna.
Daca ai citit pe forum, majoritatea celor noi veniti in grup ne-am aratat bucuria si entuziasmul ce ne-a insotit in perioada petrecuta la Geoagiu si asta dintr-un simplu motiv ca cei mai vechi au petrecut cateva evenimente la fel de frumoase, pentru ei a devenit un fel de "obisnuinta", ceea ce imi doresc sa devina si pentru cei noi.
Sunt extrem de nerabdatoare sa vad pozele si filmuletele, vreau sa retraiesc inc-odata momentele "revelionului" :magic: :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă