Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (72/87) > >>

admin:
Pana acum nu mi-a scris nimeni. Te anunt daca primesc ceva!

mihaela1961:
Am verificat acum www.transfer.ro, site indicat de Lia.Se foloseste superusor!Eu nici macar nu m-am inscris cu user si parola.Iti ataseaza max. 50 fisiere, iti cere e-mail de unde pleaca, e-mail unde este trimis atasamentu(poze, etc) si gata.Dupa terminare apare un link, care link este trimis la adresele de e-mail indicate.Detinatorul e-mailului trebuie doar sa fac click si apare o arhiva.Iti mai trebuie winrar sau winzip pt. dezarhivare si..gata..vorba ceea ...'la un click distanta'

valaura11:
        Gigi si ca bondar iti statea bine, chiar ai fost haios tare si ai facut tot posibilul sa-ti intri cat mai bine in rol :)......... dar pletos iti sta suuuuuper tare.... :thumbup:
        Imi pare rau ca nu am fost si eu la petrecerea voastra, nu ca nu m-as fi distrat bine unde am fost, dar stiu cu siguranta ca la voi a fost ceva reusit, asa cum au fost toate intalnirile noastre  :) si la care imi doresc indiferent ce ar fi....sa mai particip :) :) :)

Aurora:
Sus paharul ! Noroc si sanatate !
LA MULTI si FERICITI ANI !

Gabi D:
La multi ani!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă