Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (70/87) > >>

admin:
Se vorbea de rock pe aici?  :yeah: Pai asta ce e?  :giggle:

Si sa adaug si un pic de muzica potrivita..."pletelor" mele:

KISS - Rock n Roll all night!

Black Sabbath Paranoid

Mari_a:
Da, da, daaaa! Combinatia perfecta de Gene Simmons cu Ozzy Osbourne!   
 :2funny:

admin:
Si apropo de rock, sunt off-topic, dar in atmosfera revelionului. S-au facut tot felul de sondaje pentru a alege cele mai bune 50 de melodii rock care s-au cantat vreodata. Evident ca este foarte greu, fara sa fi subiectiv, sa alegi din atatea supersong-uri doar 50. De aceea si rezultatele sondajelor sunt foarte diferite. Am ales unul dintre acestea si pentru ca urmeaza duminica, puteti sa ascultati  de pe youtube lista asta de rock de mega-calitate:

1.Queen- Bohemian Rhapsody
2.The Who- Baba O`Reiley
3.The Clash- London Calling
4.Lynyrd Skynard- Sweet Home Alabama
5.Aeorsmith- Walk This Way
6.Led Zepplin- Over the Hills and Far Away
7.The Rolling Stones- Wild Horses
8.Bruce Springsteen- Born to Run
9.Kiss- Rock and Roll All Night
10.U2- All I Want Is You
11.Jimi Hendrix Vodoo Chile
12.Stevie Ray Vaughn Texas Flood
13.Led Zepplin Stairway to Heaven
14.Black Sabbath Paranoid
15.Eric Clapton Cocaine
16.Eruption-Van Halen - Eruption
17.Ozzy Ousbourne Crazy Train
18.Dire Straits Sultans of Swing
19.AC/DC-Highway to hell
20. Alice Cooper - Poison
21. The Led- Stairway to heaven
22. Rolling stones- Sympathy for the devil
23. Aerosmith- Dream on
24. Jimmi Hendrix- Foxy lady
25. Janes addiction- True nature
26. The clash- Rock the casbah
27. Whitesnake- Here I go again
28. Alice in chains- Man in the box
29. Nirvana- Lithium
30. Red hot chili peppers- Parallel universe
31. Metallica: For Whom the Bell Tolls
31. AC/DC - thunderstruck
32. Iron Maiden- Run to the Hills
33. Nightwish - Amaranth
34. Rammstein - Du Hast
35. Pistols - Anarchy In The UK
36. Jefferson airplaine - Volunteers
37. The Charlatans - One to another
38. Beatles - Everybodys got something to hide cept me and my monkey
39. Queen - the show must go on
40. David Bowie - Space oddity
41. Fleetwood Mac - The Chain
42. Kyuss - Asteroid
43. Iggy Pop - The Passenger
44. Gun's and roses - Sweet child of mine
45. Eagles - Hotel California
46. Oasis - Champagne supernova
47.  ReM- Man on the moon
48. Pink Floyd - Another brick in the wall
49. Blue Monday - New Order
50. Cream - Sunshine of your love

ludmila:

--- Citat din: illina din Joi, 03 Ianuarie 2013, 20:24 ---Intr-adevar, a fost un Revelion reusit ca tot sejurul petrecut la Geoagiu. Aveti dreptate! Oamenii fac spectacolul, dar trebuie sa fie cineva care sa faca posibil acest lucru. Felicitari tuturor si multumim tinerilor de la hotel care au pregatit decorul si ospatul!

--- Terminare citat ---
A fost un revelion minunat!.....totul a fost la superlativ....Multumesc Gigi, multumesc Samiza, multumesc tuturor celor care au participat! :worship: :applause:
Mi-am adus aminte de petrecerile la care ma distram pe cand aveam 20 de ani.....fetele au fost grozave....cata energie.....bravo! Stiti sa va distrati, tineti-o tot asa! Toate cele bune din nordul tarii!  :bow:

LiaV:
Aho, aho! Hop si eu! ...dupa ce mi-a mai trecut supararea pt faptul ca m-a prins radarul la intoarcere spre casa.

Asadar...
Pentru mine a fost un revelion superb!
Si pentru ca a fost primul petrecut astfel, am fost un pic dezorientata, chiar zapacita si nu am reusit sa retin prea multe nume, ci doar fizionomii. 
La masa langa mine au stat Samiza cu Gigi, Catalina, Tincuta (draguta de ea, mereu zambitoare), Delia, Nora, Doina, Florin...
Apoi mai departe de mine... Maria, Rialda (Doamne, cum sa n-o stiu?), Mihaela (un suflet minunat), Alexandra (care lucreaza si in Germania), doamna din Adjud cu prietenul ei (care mi-a povestit de nametii din jurul casei), Costi si fetele din Timisoara, Ioana (cu glasul ei extraordinar!), Toni cu accentul lui de Maramu’... si mamaaa!!!! cu ce masina!   

Asa cum am scris aici mai in urma cu ceva timp, nu ma omor dupa rock... rock-ul ritmat, fara o linie melodica bine conturata. Eu ii spun zgomot. Nu prea ajunge la sufletul meu. Imi place muzica (mai) lenta, melodioasa, care misca inima, nu doar mintea si muschii.
Dar intr-o astfel de atmosfera, este imposibil sa nu te molipsesti! ...mai ales cand Rialda iasa pe ring! Wow!
Asa ca... acum ma uit lung la acest forum si nu prea stiu cu cine stau de vorba. Recunosc doar chelia lui Gigi. Numele reale nu pusca cu cele de-aici si nici cu imaginile. Voi stiti de ce.

Cineva scria de grotele din Geoagiu si mai multe imagini. Eu am facut ceva poze, pentru ca, zapacita cum va spuneam ca am fost, m-am cam pierdut de grup. Tot pozand peisajul si brazii, m-am trezit singura. Si daca tot nu-mi mai impunea nimeni ritmul de mers, am facut poze.
Si invartindu-ma... am uitat pe unde-am venit! Asa ca am ajuns pe o strada oarecare si a trebuit sa intreb o localnica unde e hotelul. Am ras de una singura, pentru ca eram venita din Timisoara si ma ratacisem in Geoagiu Bai! :))

Am facut multe filme si poze pe care nu am avut timp inca sa le triez. Emotionata cum eram, unele au iesit in ceatza. Stiam, de aceea am facut atatea.
La o prima vista, am vazut ca multe din filmele din noaptea de revelion nu au iesit, pentru ca lumina era prea slaba. Sorry!
Uitandu-ma peste ele in fuga, am avut sentimentul ca poate am fost prea indiscreta cu unii dintre voi. Nu tuturor le place sa fie filmati. Imi cer scuze, nu mi-am dat seama. Speram sa pot oferi amintiri unice, irepetabile, pentru ca stiu ca nu ne vom mai intalni niciodata in structura de-acum. Vom fi mereu altii si altii... 

De asemenea, am vorbit acolo ca nu vom posta pozele aici, dar observ ca totusi s-au mai pus cateva. Si nici tu, Gigi, nu mi-ai spus sa ti le trimit tie, ca apoi sa le imprastii celorlalti. Asteptam adresele lor, asa cum ne-am inteles.
Dar ma rog... daca ti-e mai simplu asa, ti le voi arhiva prin Transfer.ro si te descurci apoi.
Pozele mele ce mi le-ai facut la intrare in seara de revelion... stau inca pe ganduri daca le vreau sau nu publice. Stiu ca am iesit ca o vitica bleaga!
Deci... a fost frumos! Pentru mine a fost inimaginabil de frumos! Cu toate ca am stat la masa in apropierea boxelor, am  facut fatza. Singurul meu regret este acela ca nu am prins fazele super dinspre dimineata... adica dimineata de tot, cand mai toti ne retrasesem la somn. 

In ultima zi, am stat pe scaunul meu si v-am privit pe toti. Ma gandeam ca acusi vom pleca, fiecare in coltul nostru de lume si apoi ne vom scrie aici, stand in fatza unor monitoare, amintindu-ne acele clipe minunate si incercand sa le punem in cuvinte poate incapabile sa ne exprime trairile. Si recunostinta fatza de Samiza si Gigi mi-a umplut din nou inima! ...pentru faptul ca s-au gandit la noi, cei singuri si iata ca din nou, au reusit sa ne scoata din singuratate si rutina si sa ne ofere ceva deosebit!

Privesc pozele si lacrimez. Nu gasesc cuvinte sa va scriu aici ce simt. Va iubesc pe fiecare in parte (chiar daca nu v-am retinut numele) si va multumesc ca ati intrat in viata mea, ca mi-ati aratat ca se poate dansa superb la orice varsta si ca mi-ati amintit ca sufletul ramane mereu tanar, daca vrem. Va multumesc pentru povestile voastre pe care le-ati impartasit cu mine, pentru sprijinul moral ce mi l-au dat Mihaela si Toni (afara in ger)... va multumesc pentru zambetele voastre si inimile deschise!
Va multumesc, Samiza si Gigi!
Fiti binecuvantati toti, in coltul vostru de lume unde va aflati acum!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă