Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (69/87) > >>

admin:
Da, conditia de participare este costumatie de carnaval.

Annalys astept si ma pregatesc....

Annalys:

--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 14:13 ---Da, conditia de participare este costumatie de carnaval.

Annalys astept si ma pregatesc....

--- Terminare citat ---

Gigi, sa te pregatesti psihologic..sa nu fie socul prea mare >:D >:D :2funny: ;)

admin:
Oare pana la varsta asta sa nu fi vazut tot? Sa mai existe lucruri care sa ma socheze? :o  Pune-ma la incercare! Merit!

Annalys:

--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 15:25 ---Oare pana la varsta asta sa nu fi vazut tot? Sa mai existe lucruri care sa ma socheze? :o  Pune-ma la incercare! Merit!

--- Terminare citat ---

:thumbup: :thumbup: Am retinut :)))

admin:
Asa cum va spuneam cand ne-am despartit la Geoagiu, am sa va transmit un Email care va contine:
- lista participantilor cu adresele de Email
- fotografiile facute de mine (la care s-au adaugat cele primite de la mari_a si kike)
- filumletul cu care ne-a obisnuit Iulian in fiecare an. Ceea ce a filmat Doru, impreuna cu fotografiile facute de mine (in special cele facute de Revelion la intrarea in sala...) sunt deja in posesia lui, dar montajul v-a dura ceva, pt ca este destul de mult material si trebuie intai sa-l parcurga, sa distinga momentele principale, apoi sa aleaga si apoi sa compuna.

Deci Email-ul meu nu va ajunge imediat la voi, ci doar dupa ce am si filmuletul de la Iulian. Sunt convins ca o sa va placa mult!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă