Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
Annalys:
--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 11:09 ---As fi curios cam de cate zile de oblogeala are nevoie Toni...Sau cine stie? Poate ca deja si-a comandat jeaca cu tinte si o colectie de rock... :)
--- Terminare citat ---
Iti dai seama ce imagine memorabila...sa il vedem la Carnaval cu plete si sa schimbe masina cu un Harley-Davidson ;D ;D
admin:
Uaaaaai, ar fi ceva.... :o
adda:
--- Citat din: Annalys din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 11:09 ---Ma scuzi Gigi, dar, acum am observat ca a fost mentionat si HERR Rammstein :thumbup:
Sunt la birou, incerc sa ma mobilizez |o ..nu am niciun chef de munca:)) . Sunt inca cu gandul la zilele frumoase petrecute cu voi, am cunoscut oameni deosebiti si va multumesc pentru amabilitatea si nervii tari cand uneori se auzeau "usoarele" acorduri muzicale :2funny:
A fost intr-adevar un Revelion minunat.
Va pupicesc si va doresc sa va simtiti tot anul cel putin la fel de minunat cum ne-am simtit toti acolo. :kissing:
--- Terminare citat ---
annalys, eu zic sa-ti schimbi poza de la avatar , nu de alta da induci lumea in eroare ;D :giggle: :giggle:
Mari_a:
Da, da, da, pe mine chiar m-au intrebat mai multi daca ea e Annalys din poza aia cuminte de pe forum.... ;D
Uite ceva mai potrivit pentru avatar:
(precizez ca poza am gasit-o pe facebooku' ei :)))) )
admin:
Sau ceva de genul rock boots-ilor astora:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă