Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (66/87) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:18 ---Recunoasteti?
....
Sa va ajut: Remstein, ACDC, Nightwish...

--- Terminare citat ---

Stiu chiar si eu. La indiciile astea este evident!!   :D

Mari_a:
Gabi glumeste, normal ca Geoagiu Bai nu-i doar grota aia! N-am poze din toate locurile pentru ca n-am facut si pentru ca nu m-am putut duce chiar in toate. Dupa atatea ore de zbantuiala... m-am resimtzuit si am cam bagat cornu'n perna!  :D  Am pus-o p-aia, cu emoticonu' ala zambaret, pen' ca aparuse un roman cu mainile in buzunare p-acolo pe jos!   ;D 
Altfel, erau atatea bazine, stranduri si bai imprejur, inclusiv hotelul nostru avea vreo doua bazine afara, incat tare as vrea sa ma duc si la vara sa ma balacesc! Le-as lua la rand! Gigi, asteptam pozele de la tine - mai ales cele de pe "catwalk", cand "ne-am facut intrarea la tzol festiv" in seara de Revelion!
Cat despre condurii domnitei, recunoastem, cum sa nu recunoastem?!  ;D Daca ar avea ei gura sa... cante...  :2funny:

Annalys:

--- Citat din: admin din Vineri, 04 Ianuarie 2013, 10:18 ---Recunoasteti?

Sa va ajut: Remstein, ACDC, Nightwish...

--- Terminare citat ---

;D ;D ;D ;D
Gigi, ai uitat exact esentialul..adica.. Rammstein :)))))))))) O0 Sigur, cineva nu o sa ma uite never :)) Si-a facut un nou prieten:)))

admin:
As fi curios cam de cate zile de oblogeala are nevoie Toni...Sau cine stie? Poate ca deja si-a comandat jeaca cu tinte si o colectie de rock... :)

Annalys:
Ma scuzi Gigi, dar, acum am observat ca a fost mentionat si HERR Rammstein :thumbup:
Sunt la birou, incerc sa ma mobilizez  |o ..nu am niciun chef de munca:)) . Sunt inca cu gandul la zilele frumoase petrecute cu voi, am cunoscut oameni deosebiti si va multumesc pentru amabilitatea si nervii tari cand uneori se auzeau "usoarele" acorduri muzicale :2funny:
A fost intr-adevar un Revelion minunat.
Va pupicesc si va doresc sa va simtiti tot anul cel putin la fel de minunat cum ne-am simtit toti acolo. :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă