Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
Costeltm:
Uite asa am facut rost si de un client ;),la noi in magazin se gaseste acel saculet de nisip si lopatica pliabila.Da .... , se poate veni cu nota de plata,asta pentru reclama. Orsicum vremea se va schimda de multe ori pana la plecarea noastra.Inportant este ca sunt mijloace de a ajunge la destinatie, ramane sa alegem varianta cea mai buna si bineinteles cea mai confortabila.
NeliTTT:
Asa te vreau "Vestule al Tarii" !!!!!!!
Vin si eu cu o propunere in caz de vreme nefavorabila. Este un autocar care pleaca din TM spre Arad, Deva, Orastie......nu mai conteaza incotro de acolo, in care urcam si noi 2 aradence, mergem dintr-una pana la Orastie, si de acolo luam un taxi (aprox 30 lei, m-am interesat) pana le Geoagiu. Nu suna mai vesel in 4?
LiaV:
--- Citat din: Costeltm din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 19:27 ---Uite asa am facut rost si de un client ;),la noi in magazin se gaseste acel saculet de nisip si lopatica pliabila.Da .... , se poate veni cu nota de plata,asta pentru reclama. Orsicum vremea se va schimda de multe ori pana la plecarea noastra.Inportant este ca sunt mijloace de a ajunge la destinatie, ramane sa alegem varianta cea mai buna si bineinteles cea mai confortabila.
--- Terminare citat ---
Unde e magazinul, Costel?
LiaV:
--- Citat din: NeliTTT din Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 21:01 ---Asa te vreau "Vestule al Tarii" !!!!!!!
Vin si eu cu o propunere in caz de vreme nefavorabila. Este un autocar care pleaca din TM spre Arad, Deva, Orastie......nu mai conteaza incotro de acolo, in care urcam si noi 2 aradence, mergem dintr-una pana la Orastie, si de acolo luam un taxi (aprox 30 lei, m-am interesat) pana le Geoagiu. Nu suna mai vesel in 4?
--- Terminare citat ---
Nu erati 3 in Arad, Neli?
Suna interesant, mai ales pe zapada asta. Au inceput sa inchida drumurile, inclusiv autostrada. Dar mai sunt 3 saptamani pana atunci. Vom vedea ce va mai fi.
LiaV:
Care e cursa ce pleaca din Timisoara spre Orastie si trece prin Arad? Eu am gasit numai prin Lugoj - Faget - Deva.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă