Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
admin:
Din Arad mai este Ioana Barna. Imi spunea Samiza ca a achitat avansul in 15.10, dar nu o poate identifica. Poate citind aici va lua legatura la 0745106526 cu ea. Si poate cu voi pt grupaj.
NeliTTT:
E Oana "mea", da? deci e monitorizata. Am uitat sa-ti spun ca anu asta vin cu gashca, sa nu mai patesc ca anu trecut.
Acuma serios vorbind, eu vin cu Doina V, pe care o cunosti, si cu Oana (Ioana B) si poate si cu Lia V de la Timisoara. Inca n-am stabilit in detaliu totul, dar ne organizam si te anuntam.
admin:
Ok, NeliTTT. multumesc pentru informatie.
LiaV:
--- Citat din: NeliTTT din Vineri, 07 Decembrie 2012, 10:05 ---E Oana "mea", da? deci e monitorizata. Am uitat sa-ti spun ca anu asta vin cu gashca, sa nu mai patesc ca anu trecut.
Acuma serios vorbind, eu vin cu Doina V, pe care o cunosti, si cu Oana (Ioana B) si poate si cu Lia V de la Timisoara. Inca n-am stabilit in detaliu totul, dar ne organizam si te anuntam.
--- Terminare citat ---
Neli, asa cum am vorbit la telefon, 3 pasageri nu intra in masina ta, cu tot cu bagaje. Asadar, eu voi veni singura. Ma descurc. Daca mai vrea cineva sa vina cu mine, e binevenit, daca nu... nu. Am scris deja de cateva ori despre asta. Daca intre timp mai apare vreun doritor, adresa mea este lia_voinea@yahoo.com.
Nu am lista actualizata, asa ca nu am idee daca pot lua pe cineva de pe traseul Timisoara-Geoagiu.
Gigi, vrei, te rog, sa-mi trimiti si mie lista fresh? Si Neli zicea la telefon ca nici ea nu a primit-o.
Multumesc.
admin:
Costi vine din Timisoara. Am sa te pun in contact cu el si iti transmit si listsa. Mai tarziu insa pt ca acum am doar smartph la mine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă