Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
admin:
Atunci sa fie rock! :thumbup: :yeah: *|*
Promit sa dorm doar intre 4.00 si 8.00. Dimineata evident. :dance: :dance: :dance:
TONI:
.....hohohoooo...hello-hello :)
Propunere , daca eu plec din Baia Mare , atunci putem sa ne excursionam astfel:
1. C.codruta - Dej
2. Adela P. - daca vine la Turda
3. Tatiana - Alba Iulia
4. Toni Muresan Baia Mare
Am masina de teren , cred ca nu se pune problema de vreme ;)
Daca doriti , atunci mail :muresanantonio@gmail.com , acolo cu tel. cu toate cite cele....pove
janeta:
--- Citat ---Ce faceti daca asta este firea omului? Il excludeti?
Dar daca persoana respectiva este poate dezamagita, ranita, obosita sau si-a pierdut temporar increderea in frumusetea vietii?
--- Terminare citat ---
Lia , draga mea , pe forumul acesta sunt tare multe persoane asemenea tie , asa ca nu esti chiar singura in "starile " tale . numa` ca oamenii de aici incearca ( mai cu forta , mai cu timiditate ) sa depaseasca aceasta etapa din viata lor . unii reusesc , altii nu , in functie de cat de tare isi doresc acest lucru . daca tu ai tras concluzia ca atmosfera este tinereasca asta inseamna ca oamenii de aici isi amintesc ca pot fi si veseli , ca un zambet mai trage deoparte pedeaua de nori si ca tristetea si depresiile mai pot fi inca trimise ( cat p`aci sa zic vorba aia :laugh:)cat mai departe .
fii sigura ca nu te va privi nimeni ca pe o ciudata pentru ca esti mai "plinuta " si mai retrasa . aici nu se face casting pentru fotomodele , iar faptul ca ai 52 de ani nu inseamna decat ca esti la jumatatea vietii . si asta ti-o spune o tanti de 57 de ani care intro toamna , la "Ziua recoltei" de la Sibiel ( pup Gigi si Samiza ) si-a rupt pingelele dansand .
imi pare rau ca nu pot fi cu voi si ca nu pot sa stau alaturi de Lia sa o privesc cat de mirata va fi ea , in primul rand , in privinta temerilor avute .
sa aveti fun , dragii mei si un revelion cat mai plin de nebunii !!!
Annalys:
Janeta, foarte frumos ai scris. :bow:
Multumim pentru urare :kissing:
Sarbatori Fericite si tie!
mihaela1961:
Lia draga!
Asta e un mesaj special pt. tine!
Si eu am 51 de ani si sunt convinsa ca nu voi fi exclusa defel din'gasca'!
E prima data cand particip la o actiune ''SC' , cum imi place mie sa spun.
Am aflat de la Daniela ca s-au distrat nemaipomenit!
Esti mai timida, am inteles de la Dana ca 'asta trece'!
Deci curaj!
:thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă