Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (40/87) > >>

Alexandra73:
Buna seara!

Ma bucur sa petrec Revelionul cu voi!
Eu sint din Bucuresti si va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot pleca cu un grup din Bucuresti sau trebuie sa plec la Sibiu si de acolo la Geoagiu. Va multumesc.

ela_tgv:
Buna tuturor,
Sunt Lili  din Targoviste, o sa particip la revelion  si imi doresc, daca se poate, sa "ma lipesc"  :) si eu de cineva din Bucuresti sau Ploiesti sau Pitesti pentru a ajunge la destinatie. Astept un raspuns , adresa mea de e-mail este in lista trimisa de Gigi. As putea, ca ultima solutie, sa-mi iau masina mea, dar tot n-as dori sa parcurg atata drum singura mai ales ca nu stiu cum va fi vremea in acele zile. Multumesc frumos anticipat pentru mesaje. O seara placuta tuturor!

Mari_a:

--- Citat din: ella din Vineri, 30 Noiembrie 2012, 19:55 ---Sunt sigura ca o sa va distrati foarte bine .As avea o rugaminte :sa va ganditi o secunda si la cei ramasi acasa.

--- Terminare citat ---
ella draga, imi pare rau ca nu poti veni si tu. Iti doresc petrecere frumoasa, sa ai un Revelion fericit alaturi de cei care-ti sunt dragi!

Alexandra73 din Bucuresti si ela_tgv-Lili din Targoviste v-am scris la amandoua pe e-mail, poate ne potrivim la ora-loc cumva sa veniti cu noi. Cei din Bucuresti care am mai fost impreuna prin excursii am inceput sa ne organizam cu transportul (din cate am mai vorbit intre noi pe la intalnirile de weekend, am inteles ca sunt mai multe masini care pleaca de aici). E iarna, e drumul lung si e de preferat sa-l facem cat mai "dintr-o bucata", fara prea multe "halte" pe parcurs, plus ca e mai fun, ca sa nu mai zic de faptul ca impartim costul benzinei si e mai convenabil pentru toata lumea.

amicu:

--- Citat din: Alexandra73 din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:49 ---Buna seara!

Ma bucur sa petrec Revelionul cu voi!
Eu sint din Bucuresti si va rog frumos sa-mi spuneti si mie daca pot pleca cu un grup din Bucuresti sau trebuie sa plec la Sibiu si de acolo la Geoagiu. Va multumesc.

--- Terminare citat ---

Hello.
Uite sunt din Bucuresti si as putea sa te iau eu. Ana sunt. Merg prin Ploiesti sa il iau si pe Rocky.
Liliana - este valabil si pt tine. Uite nr meu de telefon 0721234311 ca sa putem vb detalii.
Astept telefonul vostru

amicu:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 06 Decembrie 2012, 10:18 ---ella draga, imi pare rau ca nu poti veni si tu. Iti doresc petrecere frumoasa, sa ai un Revelion fericit alaturi de cei care-ti sunt dragi!

Alexandra73 din Bucuresti si ela_tgv-Lili din Targoviste v-am scris la amandoua pe e-mail, poate ne potrivim la ora-loc cumva sa veniti cu noi. Cei din Bucuresti care am mai fost impreuna prin excursii am inceput sa ne organizam cu transportul (din cate am mai vorbit intre noi pe la intalnirile de weekend, am inteles ca sunt mai multe masini care pleaca de aici). E iarna, e drumul lung si e de preferat sa-l facem cat mai "dintr-o bucata", fara prea multe "halte" pe parcurs, plus ca e mai fun, ca sa nu mai zic de faptul ca impartim costul benzinei si e mai convenabil pentru toata lumea.

--- Terminare citat ---

Buna Lili . Am postat un mesaj mai sus cum pot fi contactata.
Astept telefon ca sa vedem cum mergem impreuna la Geoagiu.
Ana

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă