Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
admin:
Ne apropiem de data limita pentru finalizarea grupajelor. Sper ca avand lista participantilor, ati reusit sa va decideti asupra modului in care veti calatori pana la Geoagiu.
Astept, cu rugaminte, sa-mi comunicati, pana luni 10.12.2012, pe office@singlescamp.ro, daca aveti nevoie de microbuz Sibiu - Geoagiu si retur. Am sa va transmit maine si un Email in acest sens, insa am dorit sa fie postata si aici aceasta precizare.
Mail-ul trebuie sa contina urmatoarele informatii:
Nume si preunume:
Orasul din care veniti:
Ora de sosire in Sibiu:
Nu luati va rog in considerare ce ati scris pana acum pe topic sau Email, sau ati transmis Samizei. Acesta este momentul si modul in care culeg informatiile, nu am cum sa consider lucruri care au fost postate sau comunicate acum cateva saptamani si care este posibil sa nu mai fie valabile.
In legatura cu ora de sosire in Sibiu. Incercati sa va incadrati maxim la ora 14.00, pentru a avea timp suficient pentru drumul la Geoagiu. Daca veniti mai repede, o sa organizam ceva astfel incat sa nu stati in gara sau autogara sa asteptati in frig. Deci nu va puneti aceasta problema.
Pana maxim pe data de 15 decembrie trebuie sa bat in cuie intelegerea cu proprietarul mijlocului de transport, asta inseamna ca va fi nevoie sa stiu cate persoane urmeaza sa calatoreasca in acest fel si la ce ora putem pleca din Sibiu.
Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 17:03 ---Vai, Lia, dar vad ca este innorat rau la Timisoara...Eu zic sa-ti aduni toate zambetele pe care le ai la indemana, sa ti-l pui pe cel mai potrivit,sa-ti intinzi panza corabiei si sa-i sufli vant bun cu bucurie. Eu am 52 de ani ca si tine, dar nici macar odata nu m-am plans de prea multa petrecere. Lumea merge acolo sa se distreze, sa aiba 4 zile pline! Evident ca fiecare in modul lui. Sunt convins ca o s-o faci si tu :thumbup:
--- Terminare citat ---
Of, daaaa! E urat afara :(
Panzele sus le am mai mereu... sau cel putin ma straduiesc. Dar nu-mi place iarna, doar daca e alba. Ori aici la noi zapada vine mai greu. Si cand vine bomban ca e prea frig :)) Ia sa ma vezi la primavara cum "infloresc" :)) Sunt berbeaca.
Si cu zambetele... nu ai vrea sa-mi vezi zambetul stramb de-acum :)) Stii... asa cam ca atunci cand un copil plange cu colturile buzelor lasate, iar cineva il imbie sa zambeasca. Ridica un colt... apoi pe celalalt... si pana la urma iasa ceva :))
Dar promit ca las toate astea acasa. Nu voi dansa... ca nici nu stiu si nici nu am prea dansat, dar voi fi vesela... adica eu.
Multumesc pt incurajari si ranjetul laaarg ce mi l-ai adus pe buze! :))
admin:
Am trecut duminica la 50 de km de Timisoara si am vazut eu niste nori bacovieni ca o luau'ncolo...Ma bucur ca au fost trecatori, cred ca acum sunt pe la Vrsak.... :)
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 17:33 ---Ii rog de asemenea pe cei care vin cu masini si stiu ce grupaje au, sa-mi comunice si ei, pt a putea bifa pe tabel pe cei care calatoresc in acest mod. Este posibil sa va ramana locuri libere si sa va ajut prin distribuire.
--- Terminare citat ---
D'apai... eu am scris p'aci pe undeva ca ma gandesc sa merg cu masina si ca as duce si pe altii. Nu mi-a raspuns nimeni.
Acum ma gandesc ca as putea-o lua si prin Arad, daca acolo sunt mai multi. Ca dara avem autostrada!
Cu o saptamana in urma (sau mai mult?) am observat ca din Timisoara plecam doar 2. Deci... daca sunt doritori, ar fi ok sa stiu mai din timp, ca sa vad cum ma organizez.
LiaV:
--- Citat din: admin din Miercuri, 05 Decembrie 2012, 18:24 ---Am trecut duminica la 50 de km de Timisoara si am vazut eu niste nori bacovieni ca o luau'ncolo...Ma bucur ca au fost trecatori, cred ca acum sunt pe la Vrsak.... :)
--- Terminare citat ---
Nu sunt la niciun Vrsak! :( Sunt deasupra capului meu! :)))
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă