Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
admin:
O facem impreuna pt ca de regula nu dorm, astept zorile...si anul asta cam asa a fost trezirea, cu cantatul meu pe coridoarele hotelului.
admin:
Am retinut locatia, dar este ceva de vara. Sunt convins ca este foarte frumos, dar iarna este departe si destul de greu de ajuns acolo.
Victorman:
Merge numai ca se intra numai din drumul de Cluj-Oradea, din-spre Stana de vale nu merge. Asta a fost o precizare mai mult ptr tine. Acolo sunca-i de 3 degete grosime, palinca-i palinca si se stinge cu bere, una peste alta cred ca nu o sa-ti placa asa ca mai bine sa nu treci pe acolo ;)
NeliTTT:
Nu pot sa cred ca deja va ganditi la Revelion. Nu v-ati saturat de iarna inca? Mai vreti nameti si viscol si sanii trase de cai, cand afara aproape dau pomii in floare? Intre noi fie vorba, si eu m-am inscris.
Caroline:
--- Citat din: admin din Marți, 20 Martie 2012, 21:25 ---..si anul asta cam asa a fost trezirea, cu cantatul meu pe coridoarele hotelului.
--- Terminare citat ---
Imi amintesc faza... eram numai vreo 3 in lobby si eu i-am parat pe ceilalti ca probabil inca dorm. ;D
Daca vrei propuneri, eu am petrecut un revelion la Busteni cu un grup pe care l-am organizat eu, pentru firma unde lucram in 2005. Este o cladire mare (ca un camin studentesc) cu camere twin, restaurant si doua sali de conferinte, care apartine de CCT (sau CPI, dar ma pot interesa exact, daca te intereseaza), cu tarife rezonabile.
P.S. Neli, nu vrem iarna... cred ca sunt doar reminiscente de la carnaval. Atmosfera a fost asa de incinsa ca se circula in maneca scurta si pantofi chiar si pe-afara, intre restaurant si camere. La jocul de focuri, am stat afara in rochita de seara. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă