Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2013
Nicoleta Bucuresti:
--- Citat din: amicu din Luni, 19 Noiembrie 2012, 14:07 ---Buna Maria.
Daca despre mine este vb in propozitie atunci inca o data spun ca mai am 2 locuri in masina . Poate chiar trei daca ne inghesuim. Plecarea din Bucuresti spre Ploiesti sa il luam si pe rocky.
Cine doreste sa vina cu mine call me 0721 234 31 :dance:
--- Terminare citat ---
Numarul de telefon nu este complet .....
illina:
Astazi m-am inscris pentru Revelion, plec din Turnu Magurele, cine nu a rezolvat inca cu transportul putem merge impreuna, Rosiori de Vede ar fi un punct de intalnire pentru cei din Bucuresti, sau Caracal,Craiova.M-am gandit sa merg prin Tg. Jiu. Monica, ai mai multe variante! Ne auzim. Ioana
Mari_a:
--- Citat din: Nicoleta Bucuresti din Luni, 19 Noiembrie 2012, 17:20 ---Numarul de telefon nu este complet .....
--- Terminare citat ---
Este, mai e o cifra in mesajul urmator. :) Am vorbit deja cu amicu, mai ia doua persoane afara de Rocky, adica pe Kike si pe mine. Nicoleta, Monica, Marga ramane sa vedem lista finala, sa mai facem aranjamente-combinari-permutari; fiind atat de multi eu zic ca e imposibil sa nu mai fie si alte masini, care sa "ne cuprinda" pe toti. :)
margam19:
Buna tuturor! Daca mai aveti un loc in masina, va rog dati de veste. Eu pot fi contactata la tel. 0730.020.697.
Multumesc! Marga :)
LiaV:
Si eu revin cu propunerea de a lua pe cine doreste in masina. Plec din Timisoara si ma pot opri pe traseu, desigur.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă