Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2013

<< < (28/87) > >>

monica.deaconeasa:

--- Citat din: amicu din Luni, 12 Noiembrie 2012, 11:29 ---Buna din nou tuturor.

Mai lansez inca o data propunerea de a veni cu mine la Geoagiu cu masina. Mai sunt 2 locuri libere - unul e ocupat de Rocky din Ploiesti. Vom merge deci pe varianta Ploiesti, Campina, Brasov, Sibiu , Sebes, Geoagiu. Care sunteti de pe ruta asta nu va sfiiti.. Contactati-ma.

--- Terminare citat ---
buna seara. eu sunt din bucuresti. de unde plecati si daca mai este loc si pt mine?

GEDA:
Buna tuturor! La cat de bine m-am distrat la Sibiel, as fi venit si eu la revelion dar ceea ce banuiam a devenit o certitudine:sunt de permanenta la serviciu si nu pot parasi Constanta.  :(Asa ca raman pe aici pe la prieteni, pe la rude sa intampin anul nou. Distractie placuta va doresc!

lumiere:
Salutare, tuturor!
se anunta un Revelion frumos si animat; ma bucur despre asta!
Rugaminte pentru Gigi: rezerva-mi si mie un loc in microbuzul de la Sibiu la Geoagiu. N-am inca un alt aranjament, asa ca asta pare OK.
Pup si multumesc! Sa ne vedem cu bine!

noryx01:
Buna seara ! La microbuzul din Sibiu spre Geoagiu ma abonez si eu  :flori: Din zona Galati-Braila cam slaba miscarea...poatem "punem de-un grupuletz" totusi  :angel: ca e lung drumul pana la Sibiu...

Mari_a:
Noi cu Ana inca n-am reusit sa vorbim. Kike, Nicoleta, io, inca nu stim sigur cum vom ajunge la Geoagiu... Citesc mai sus ca si monica.deaconeasa si lumiere sunt in aceeasi situatie. Daca n-o fi si n-o fi, asta ramane ultima solutie: sa venim si noi cu autobuzul la microbuzul de Sibiu... daca-o mai fi loc... Dar mai e pana atunci, mai vorbim - ne mai imprietenim p-aici si sper sa ne aranjam-combinam-cuplam pe masini... ca si de la Bucuresti la Geoagiu e drum lung!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă