Autor Subiect: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012  (Citit de 120410 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
« Răspuns #330 : Miercuri, 21 Martie 2012, 19:54 »
inca cateva si gata...mai e si maine o zi!

"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #331 : Miercuri, 21 Martie 2012, 19:57 »
rocky, daca nu-i cu suparare, postez si eu adresa de email  pentru ceva poze: otilia_bosilca@yahoo.com.
dau o bere cu prima ocazie! O0

iti trimisesem linkul din prima tura

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #332 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:01 »
ce poze frumoase stii tu sa faci , balanta draga... o adevarata poezie in imaginile surprinse de tine pe camera ... :applause:

acea batranica atat de expresiva face parte din SC ? ;D

cat de rau imi pare ca n-am putut sa fiu si eu alaturi de voi  :'(

gigi , dragule , poate-ti vine vreo idee si in loc de un carnaval/an organizezi doua : unul iarna si unul vara , ce zici ?

si , daca nu va cer prea mult ,va rog trimiteti-mi si mie poze de la carnaval ca sa ma bucur si eu macar prin "procura"

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #333 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:02 »
adresa de mail pt poze: janeta_pop@yahoo.com

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #334 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:05 »
Caroline, chestia asta cu a nu aparea imagini cu cei care participa la actiuni, am propus-o eu, la inceputul SC. Simtisem ca lumea nu prea vroia sa apara in spatiu public si fara sa-mi ceara am facut un pas in fata propunand acest lucru. Ulterior a devenit cam ca o regula. Dar au trecut 2 ani de atunci si multe s-au schimbat. Facebook-ul, un spatiu extra-public abunda de fotografiile celor care au cont si toti s-au cam obisnuit cu chestia asta. Aici in SC multi au spus ca nu au nici un fel de problema prin a aparea in poze pe forum, sau in montaje.
Este o intreaga discutie pe subiectul acesta. Din punctul meu de vedere si al proiectului, ar fi foarte important sa apara si oamenii, nu doar peisajele. Da mai multa incredere celor noi si nu apare ca ceva prea intim sau chiar ciudat. Zilele trecute ma sunasera iar de la un post de TV in legatura cu un material. L-am refuzat tocmai din motivul regulii de care am discutat. Nu stiu inca ce sa spun, dar probabil ca in viitor aceasta se va dilua pana cand va disparea cu totul. Dar nu dintrodata si nu fara acordul celor care apar in montaj sau fotografii.
Am facut si eu un montaj, apare pe canalul nostru de pe youtube. Este cu personaje, dar care sub masti, sau pt ca stau cu spatele nu se pot identifica. Deci fara probleme poti sa faci acelasi lucru Caroline si ar fi chiar foarte bine sa avem o colectie a mastilor.
Ma bucur ca toata lumea s-a distrat bine si ca a fost un carnaval reusit!
Factorul important, ati fost voi. O petrecere sau o actiune, cat de bine organizata, daca nu are spirit si bucurie, nu are sansa sa reuseasca. Am organizat in viata mea, sute, sau poate peste mie de petreceri, evenimente si asta de cand eram in liceu si m-am lovit de multe ori de partea asta cu participativitatea. Daca omul nu se ridica la dans, daca nu ciocneste un pahar, daca nu glumeste cu cel de langa, daca merge la petrecere ca dintr-o obligatie, daca este scortos si prefera semiumbra de unde sa vada si sa barfeasca, atunci tu ca organizator nu ai ce sa faci.
Uite prin diferenta, ca sa mai spun cate ceva "din casa", carnavalul cu sarbatoarea recoltei: aici n-am vazut pe cineva sa stea de-alaturi. Toti au dansat, toti s-au bucurat, toti au petrecut. La sarbatoarea recoltei, s-a mai stat asa cum zic eu in semiumbra, chiar ma uitam la doua fete tinere care in loc sa distreze, stateau si bodoganeau batraneste pe unul sau altul. Erau atat de prinse in iuresul discutiilor, incat nu realizau ca se auzea ceea ce povesteau ele. La un moment dat chiar vroiam mai in gluma mai in serios sa le aduc pe ring si sa le separ cumva in ideea de a sparge gasca, dar am renuntat, am considerat ca poate sa fie interpretat. Aici la carnaval eu cel putin m-am simtit perfect si asa am vazut ca au fost toti in jur. Cum poti fi mai mult recompensat tu, ca organizator, decat asa, vazand lumea multumita si vesela?

de ce nu faci o sectiune separata cu autentificare pt poze si clipuri de la evenimente? asa avind cite un topic dedicat per actiune daca un utilizator nu vrea sa fie "public" se poate sterge materialul in care e prezent

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #335 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:10 »
Nu ma pricep la partea de asta. Stiu, chiar discutasem odata pe tema asta. Ar fi usor si pt descarcare, ar exista si o arhiva. Poti ajuta aici?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #336 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:10 »
Balanta, eu le vreau pe mail (cand le termini) !!! Poza cu potcoava in doua planuri de focalizare e preferata mea!  :D
Valabil si pentru pozele lui rocky... ca acuma chiar m-ati facut curioasa.  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #337 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:12 »
Janeta, ti-am transmis link-ul.

Carnavalul era la origine asa cum mai scriam, o sarbatoare de strada, asa era pe vremea sasilor. Noi l-am bagat inauntru. Si se tinea doar iarna ianuarie-februarie si semnificatia era alungarea iernii si a frigului. Cam acelasi lucru cu Sarbatoarea Lolelor de la Agnita. Se numea "carnalegi'.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #338 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:15 »
Avand in vedere ca anul acesta in 16 martie inca mai era zapada si ca la carnaval a fost practic prima zi cu temperaturi ridicate corespunzatoare calendarului, sa zicem ca chiar am alungat iarna, chiar daca mai tarziu... Nimic nu e intamplator.  ;)

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #339 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:15 »
iti trimisesem linkul din prima tura

rocky, cred ca ori sunt meseriasa  :slap: si nu ma descurc in hatisul informaticii, ori ceva s-a intamplat pe drum.
nu am primit din pacate nimic si crede-ma ca am cautat bine, bine.
rezolvam noi intr-un fel.

oricum dau berea! :)
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #340 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:19 »
Balanta, asteptam cu sufletul la gura pozele facute de tine! Iti urmaresc blogul si eram sigura ca si de data asta va fi ceva insolit! Sunt taaaaare curioasa ce poze cu oameni ai facut!  ::)

Offline rocky

• Sr. Member
« Răspuns #341 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:38 »
Nu ma pricep la partea de asta. Stiu, chiar discutasem odata pe tema asta. Ar fi usor si pt descarcare, ar exista si o arhiva. Poti ajuta aici?
n-am configurat niciodata un forum SMF pina acum si sint varza rau pe partea de php ... decit sa stric ceva mai bine stau potolit; avem nevoie de cineva specializat pe parte de web design - eu ma pricep la partea de hosting si serviciile aferente pt a da in folosinta un astfel de site, lucruri care le ai deja facute

caroline si oti verificati mailu'!

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #342 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:40 »
multam fratilor, dar nu ma mai certati atat, ca sunt si eu mica :((
daca nu sunt priceputa ca voi, ce sa fac?
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline Victorman

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 318
« Răspuns #343 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:41 »
multam fratilor, dar nu ma mai certati atat, ca sunt si eu mica :((
daca nu sunt priceputa ca voi, ce sa fac?
Lasa ca te faci tu mare  ;D

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #344 : Miercuri, 21 Martie 2012, 20:43 »
Blog?! Balanta, si eu vreau un link pe mail! Pleeeeeaaaaasee...  :kissing: