Caroline, ai tu sufletul sa ma lasi in ghiarele vreunei pisici? Pai nu suntem noi sibieni?
Maria nu a lipsit, a fost...in Ungaria!
In primul rand, trebuie sa specific ca pt mamici de participanti fac reducere. Nu este nevoie sa se mascheze, ele sunt invitate sa jurizeze si purtand masca ar putea fi subiective. Mai jos postez programul si meniul de carnaval.
Vineri seara doresc sa las tabara de new entry intimizata. Vizitarea se va putea face doar duminica, dupa micul dejun. Oricum o sa-i intalniti incepand de sambata de la ora 10.30, pt ca am organizat o parte de program comun.
Vineri
14.00 18.00 Check in va fi facut de Vicentiu si Nela, ei vor fi amfitrionii - eu am sa fiu plecat in Vale
18.15 - 19.00 - In restaurant: Jocul cunoasterii (il organizez eu, ma intorc la 18.00 din Vale)
19.00 Cina
Gustare traditionala: zacusca, salata de vinete, slanina de casa, telemea, jumeri, carnati, ceapa rosie
Friptura la cuptor: piept de pui, cotlet de porc dezosat cu mere si garnitura de spaetzle
Salata de fructe
Apa minerala
20.00 - 21.00: Cipi Oancea si pianul lui live
21.00 Party cu DJ Sorin
Sambata
9.00 Mic dejun tip bufet
Ceai, cafea, apa minerala
Zacusca
Omleta
Telemea de oaie
Carnati fierti in moare
Unt
Gem
Lapte
Cereale
10.30 Program comun cu participantii la New Entry
- vizitarea a doua gospodarii tipice Marginimii
- fieraria satului, vor fi confectionate in fata voastra potcoave mici de amintire
- palarierul Marginimii - vizitarea unui atelier unic de confectionare a palariilor tipice ardelenesti
14.00 Pranz
Ciorba de cartofi ardeleneasca cu cartofi, tarhon si afumatura
Pui dulce picant cu garnitura de orez
Placinta cu mere
Apa minerala
16.00 se pleaca pe jos la Muzeul de icoane pe sticla (1,7 km pe sens total 3,5 km) Acolo vizitarea se face in comun cei din Vale si cei din Sibiel (16.30)
17.30 toata lumea la pensiune (Vale + Carnaval)
117.30 - 18.30 - pregatirea de carnaval
18.00 Incepe muzica DJ
19.00 Parada si prezentarea mastilor
19.45 Cryspus spectacol de focuri
20.00 Cina incepe dupa parada si prezentarea mastilor
Platou individual de branzeturi (telemea, rulada de cascaval cu gem si stafide, felii de para, boabe de strugure, bile de branza colorate)
Frigarui pe suport, flambat si garnitura de varza calita dulce
Scoverzi cu branza de burduf
Apa minerala
21.30 Premierea mastilor
22.00 - DJ party
2.30 Transfer Sibiel Vale pt cei cazati in Vale
Duminica
9.00 Mic dejun tip bufet
Ceai, cafea, apa minerala
Zacusca
Ochiuri
Cascaval
Cremvursti
Unt
Miere
10.00 Vizitarea taberei din Vale
Meniurile nu contin bauturile alcoolice.