Autor Subiect: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012  (Citit de 120285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
« Răspuns #195 : Marți, 13 Martie 2012, 17:22 »
Gigi, sa nu razi de mine, dar e ....mama  :giggle: ... nu ca ar fi vreo "vrajitoare " batrana,  :crazy2: dar m-as bucura sa o plimb putin, macar drumul pana acolo, aerul de munte, privelistea....cine stie cand mai am ocazia si apoi e ....single !!!  :happy:... pur si simplu mi-a venit azi ideea ...de asta am intrebat mai intai ca habar nu are ce i se pregateste ...  :yeah:
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #196 : Marți, 13 Martie 2012, 17:45 »
Deci loc de parcare, pt doua...maturi! Va astept sa aterizati!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #197 : Marți, 13 Martie 2012, 17:52 »
Balanta, mi-ai dat o idee buna... de testat (daca mai sunt locuri).

Almi_gabi, ma bucur mult ca te-ai hotarat, eram chiar curioasa sa te cunosc.  :) Parerea mea - masca aia vine bine (si ti-ar veni bine) cu un "costum" de pisica siameza. Nu stiu de ce, dar sunt aproape sigura ca ai pe-acasa ceva yegari si top stretch negre... iti mai cosi doua urechi din carton pe o banderola, si o coada, si gata!. Ce zici?  ;)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #198 : Marți, 13 Martie 2012, 18:01 »
Si eu sa ma imbrac in soricel?

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #199 : Marți, 13 Martie 2012, 18:49 »
La asta nu m-am gandit, dar daca tii neaparat sa fii vanat...  ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #200 : Marți, 13 Martie 2012, 18:52 »
 :2funny:

Eu de doua zile trag de fiica-mea sa mearga si ea, macar asa, pentru plimbare, aer.... Deocamdata zice nu, dar mai am doua zile in care sa o toc la cap!  ::)

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #201 : Marți, 13 Martie 2012, 18:57 »
A revenit Mari_a!  :thumbup:
Gigi, am cateva intrebari:
1. Daca convingem si mamici sau fiice, trebuie si ele sa se mascheze?
2. Ce NU e inclus la Sibiel (ca sa stiu daca trebuie sa vin cu provizii sau nu). De exemplu, am vazut ca in Vale, trebuie venit cu bauturile (alcoolice sau nu).
3. Daca primim oaspeti de la New Entry sambata, noi nu mergem in vizita vineri? Vad ca "Jocul cunoasterii" este la ambele. :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #202 : Marți, 13 Martie 2012, 19:42 »
Caroline, ai tu sufletul sa ma lasi in ghiarele vreunei pisici? Pai nu suntem noi sibieni?
Maria nu a lipsit, a fost...in Ungaria! 
In primul rand, trebuie sa specific ca pt mamici de participanti fac reducere. Nu este nevoie sa se mascheze, ele sunt invitate sa jurizeze si purtand masca ar putea fi subiective. Mai jos postez programul si meniul de carnaval.
Vineri seara doresc sa las tabara de new entry intimizata. Vizitarea se va putea face doar duminica, dupa micul dejun. Oricum o sa-i intalniti incepand de sambata de la ora 10.30, pt ca am organizat o parte de program comun.

Vineri
14.00 – 18.00 – Check in – va fi facut de Vicentiu si Nela, ei vor fi amfitrionii - eu am sa fiu plecat in Vale
18.15 - 19.00 - In restaurant: Jocul cunoasterii (il organizez eu, ma intorc la 18.00 din Vale)
19.00 – Cina
Gustare traditionala: zacusca, salata de vinete, slanina de casa, telemea, jumeri, carnati, ceapa rosie
Friptura la cuptor: piept de pui, cotlet de porc dezosat cu mere si garnitura de spaetzle
Salata de fructe
Apa minerala
20.00 - 21.00: Cipi Oancea si pianul lui – live
21.00 – Party cu DJ Sorin

Sambata
9.00 Mic dejun tip bufet
Ceai, cafea, apa minerala
Zacusca
Omleta
Telemea de oaie
Carnati fierti in moare
Unt
Gem
Lapte
Cereale
10.30 Program comun cu participantii la New Entry
- vizitarea a doua gospodarii tipice Marginimii
- fieraria satului, vor fi confectionate in fata voastra potcoave mici de amintire
- palarierul Marginimii - vizitarea unui atelier unic de confectionare a palariilor tipice ardelenesti
14.00 Pranz
Ciorba de cartofi ardeleneasca cu cartofi, tarhon si afumatura
Pui dulce picant cu garnitura de orez
Placinta cu mere
Apa minerala
16.00 – se pleaca pe jos la Muzeul de icoane pe sticla (1,7 km pe sens – total 3,5 km) Acolo vizitarea se face in comun cei din Vale si cei din Sibiel (16.30)
17.30 – toata lumea la pensiune (Vale + Carnaval)
117.30 - 18.30 - pregatirea de carnaval
18.00 – Incepe muzica DJ
19.00 – Parada si prezentarea mastilor
19.45 – Cryspus – spectacol de focuri
20.00 Cina – incepe dupa parada si prezentarea mastilor
Platou individual de branzeturi (telemea, rulada de cascaval cu gem si stafide, felii de para, boabe de strugure, bile de branza colorate)
Frigarui pe suport, flambat si garnitura de varza calita dulce
Scoverzi cu branza de burduf
Apa minerala
21.30 – Premierea mastilor
22.00 - DJ party
2.30 – Transfer Sibiel – Vale pt cei cazati in Vale

Duminica
9.00 Mic dejun tip bufet
Ceai, cafea, apa minerala
Zacusca
Ochiuri
Cascaval
Cremvursti
Unt
Miere
10.00 Vizitarea taberei din Vale

Meniurile nu contin bauturile alcoolice.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #203 : Marți, 13 Martie 2012, 19:57 »
Nu cred ca e intelept sa pui mamici in juriu... o sa iasa "Puiul meu ii mai frumos".  :crazy2:
Glumesc... multumim de info si abia astept sa ne vedem toti... cu sau fara mamici.  :D

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #204 : Marți, 13 Martie 2012, 20:23 »
gigi, bauturile le preparam noi?
sau nu e voie?
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline NeliTTT

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #205 : Marți, 13 Martie 2012, 20:43 »
Si eu sa ma imbrac in soricel?
Scuze ca ma bag si eu in seama, dar nu ma pot abtine. Tie, Gigi, alt animal ti se potriveste. Prietenii stiu ce.

Offline adda

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1326
« Răspuns #206 : Marți, 13 Martie 2012, 21:17 »
Gigi , eu cu Adina vom fi prezente sambata.
sa vedem ce costum ne alegem... :)

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #207 : Marți, 13 Martie 2012, 21:44 »
atunci Gigi, doua locuri sa fie ... ha, ce figura o face maine cand o sa-i spun.  :slap:..oricum sa nu-ti faci probleme . :thumbup:.. ce naste din pisica soareci manca  :yeah:
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #208 : Miercuri, 14 Martie 2012, 06:36 »
Oti, pentru bauturi exista doua optiuni: sa aduceti cam ceea ce stiti ca serviti fiecare sau sa va luati de la barul restaurantului. Cu prepararea la ce te-ai referit, coctail-uri sau ceva fiert? Pt coctail-uri ai nevoie de mai multe ingrediente, trebuie aduse, pt ca fac mixuri doar la cererea unor grupuri si nu ma aprovizionez decat strict p, t acele evenimente. Daca este vorba de vin fiert de exemplu sa poate face la bucatarie.

Multumesc NeliTTT, dar de o vreme, din pacate, trebuie sa ma multumesc cu masti de animale mai pasnice si mai putin dominatoare. Am naparlit si eu, mi-am pierdut coama si smocul din varful cozii si chiar daca sunt leu, nu mai am pretentia de a fi rasfatat si hranit de leoaice. Si prefer sa ma deghizez in altceva. Chiar in soricel sau in tapir nu si nici in "doi lei" (tii minte cat am ras pe seama unei astfel de evaluari...). Inca nu stiu exact ce mi se potriveste, dar mai cercetez.

Adda - aveti cu ce veni acolo, sau sa ma gandesc la ceva?

Balanta - va astept!

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #209 : Miercuri, 14 Martie 2012, 08:47 »
Gigi... poate un costm de "blandul Ben"....??? :giggle: