Autor Subiect: Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012  (Citit de 120537 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Carnaval Sibiel 27 – 29 ianuarie 2012
« Răspuns #90 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 09:41 »
Telefonul meu mobil il stiti: 0745 106501. Cine are nevoie de transfer gara sau autogara la Sibiel sa ma anunte, pt a putea organiza totul din timp.
La Sibiu si Sibiel a nins si ninge in continuare. Nu va fie teama de inzapezire, aici in zona noastra. Doar ca v-a trebui sa va echipati ca de munte.
Daca zapada are sa ramana asa, si sunt sanse mari, am sa discut cu cineva din sat pt o sanie trasa de cai, pt sambata dimineata. Se poate merge pana la schit. Traseul este foarte frumos acum pana sus si merita o astfel de excursie. Vin si tuica fiarta, ce ziceti?!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #91 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 19:33 »
Pt ca am vazut ca exista o neintelegere in ceea ce priveste costumarea. Fiecare participant va trebui sa-si procure costum, sau sa vina mai repede in Sibiu si sa inchrieze unul de la un centru de aici. Pensiunea nu are costume si participantii sunt cei care se costumeaza. Acum am realizat ca acest gen de eveniment este specific aici in zona noastra, chiar azi imi spunea doamna de la magazin ca au venit cei de la Siemens, dar mutati in Sibiu, nu "bastinasi". Si spuneau ca este prima oara cand aud si participa la asa ceva. Anul trecut toata lumea a inteles cum este cu costumatia, de aceea nu mi-a trecut prin minte sa detaliez partea asta. In speranta ca mai e timp...

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #92 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 20:15 »
Plec vineri din Brasov pe la 14,30-15, sunt singura in masina (deocamdata...), m-as bucura sa nu fac de una singura drmul spre Sibiel...
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #93 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 20:21 »
Ieri s-a mai inscris cineva din Brasov, inca nu este pe lista, doar maine ne da raspunsul ferm. Daca vine am sa o pun in legatura cu tine, Delia.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #94 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 20:22 »
Excelent !
...ei, am avut emotii la prima postare, drept care... am papat o litera, dar intelegeti voi... ;)
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #95 : Miercuri, 25 Ianuarie 2012, 20:34 »
care sunteti prin zona mai spuneti-ne despre vreme! ;)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #96 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 06:45 »
In zona Sibiu, asa cum va spuneam a nins, dar se circula bine. A stat ninsoarea si vremea e placuta, inca nu s-a racit. Eu plec in 2-3 ore la Sibiel si va spun ce vad cu ochii mei. Astazi am un grup format din persoane care vin din toata tara (aeroporturile mai precis). Am sa-i intreb si pe participanti cum a fost drumul pana la Sibiu. Ei sosesc incepand cu ora 12.00. Am sa scriu dupa 15,00 impresiile lor de drum.
Sper ca nu sperie pe cineva un pic de zapada! Bogdan a zis ca vrea reducere daca nu e zapada. De frica am comandat, doar ca nu am stiu cat....

Offline oti

• Full Member
  • Mesaje postate: 210
« Răspuns #97 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 08:04 »
blanche, scuza-ma de intarziere! mari ti-a raspuns corect la intrebare.
deoarece drumul e asa de greu, am considerat ca e mai bine sa plec cu trenul, cu toate ca..... ma rog toata lumea zice ca sunt nebuna de plec pe o vreme ca asta!
dar cred ca mai am nevoie si de putina aventura.
sper sa ne vedem cu bine. :)
Pasul indispensabil pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti in viata este acesta: hotaraste-te ce vrei.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #98 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 09:34 »
intre Braila si Ploiest e inchis drumul....se circula pe la Intorsura Buzaului....asta ce am aflat acu dimineata....
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #99 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 09:51 »
   Si eu imi faceam probleme cum voi ajunge caci nu circula azi microbuzele cu care circul de obicei. Ptr ca tre sa ajung musai in capitala azi, voi lua un IR din gara Cta. Oricum voi ajunge la carnaval, ma fac luntre si punte  :2funny: nu mai dau inapoi ;)
Drum bun tuturor ptr maine si sa ne intalnim voiosi si sanatosi :)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #100 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 12:05 »
    Imi doresc sa ajung la carnaval dar au intervenit unele probleme cu transportul datorita viscolului. Toate trenurile Cta via Buc. azi sunt anulate si nu am cu ce pleca. Astept pana maine sa vad ce se intampla. Daca nu plec cu IR de dimineata nu am cum sa mai ajung la Sibiel. Dar nu vreau sa gandesc asa. Oricum voi zbura cu gandul catre voi indiferent ce va fi :angel:  :-*

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #101 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 12:40 »
La mine in cartier vad ca a stat ninsoarea de vreo juma' de ora. Ma gandesc ca pana maine se va degaja calea ferata... Cu freze, cu buldozere, cu armata, cu lopata, ce stiu eu cu ce! Dar doar nu s-o bloca toata Romania dupa o zi si o noapte de ninsoare! (Adevarul e ca suntem o tara de lenesi!)
Eu ma duc totusi maine la gara,  la IR 1621, care - cel putin teoretic - pleaca la 9,50 din Bucuresti si ajunge la 15,25 in Sibiu... Chiar daca va pleca cu ceva intarziere,  pana-n 16 - 16,30 (hai, bine, pana-n 17,00!  ::) ) tre' sa ajunga in Sibiu - unde inteleg ca nu-i potop ca pe la noi pe aici prin sud.
Eu totusi mai sper, ca doar nu mi-am aranjat costumatia degeaba!  :)
Sa deszapeziti bine!  :)  :-*

PS: Marian, nu ne lasa la greu! In tine si-n Bogdan sta toata speranta noastra!  Pai noi cu cine mai facem un bluz?  :D

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #102 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 13:13 »
Urmaresc la tv ceea ce se intampla. Din grupul de azi au ajuns la Sibiel doar cei care veneau din Transilvania. Nimeni din Bucuresti sau din zona de sud. Nu vreau sa transform carnavalul intr-o cursa nebuna prin zapada pana aici. Deci vedem pana deseara ce se intampla, daca se poate circula in conditii de siguranta. Daca nu se poate ajunge aici decat cu emotii, o sa-l amanam pt o data cand am disponibil la Sibiel.
Deseara vedem mai exact prognoza, starea drumurilor etc. Nimeni sa nu plece spre Sibiel pana nu ne consultam cu totii. Ar fi aiurea sa vina doar 5-6 din zona si ceilalti sa nu poata ajunge.
Deci asteptam orele 19.00 si stabilim atunci. Dar dupa ce vad la tv nu sunt prea optimist in ceea ce priveste acccesul celor din Bucuresti inspre Sibiu. Aici este excelent, nici un fir de vant, e chiar placut. Dar acolo am vazut, iadul pe pamant.

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
Blocaj rutier
« Răspuns #103 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 13:55 »
Braila-Buzau e inchis, deci noi, cele 3 "masti" de la Braila nu am putea ajunge la Sb decat in zbor. La Cta pare sa fie la fel. Iar ceea ce arata la tv legat de Valea Prahovei suna descurajator.
Probabil ca ideea amanarii carnavalului e  cea mai buna solutie. Din pacate.
Ramane sa ne informati la ora 19.
Mihaela39

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #104 : Joi, 26 Ianuarie 2012, 14:28 »
Keep in touch. Vedem deseara, rugamintea este sa urmariti pe forum ceea ce se va decide si sa confirmati pe topic ca ati citit. Altfel nu o sa stiu cine s-a informat si cine nu.