Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (11/81) > >>

admin:
Mai am in jur de 500 de borcane cu zacusca, vreo suta de kg de vinete coapte, dar am acum un grup preponederent ovolactovegetarian si vegan. Sper sa mai ramana ceva....! Glumesc bineinteles! Am meniuri speciale pt cei care consuma mancaruri fara carne, oua, lapte etc. Chiar si fara alune si nuca. Pt ca v-ar mira sa stiti cati sunt cei care au alergii la aceste produse.
Deci fara probleme, am destule variante de astfel de meniuri, va puteti alege ce doriti.

kama148:
Zacuscaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cas de Sibiu.... uraaaaaaaaaaaaaaaaaa, acolo este de mine

oti:
buna, m-am inscris si eu. poate sa-mi dea cineva detalii despre vreme? e prima data cand vin si nu vreau sa car tot sifonierul cu mine.
sunt din campina/prahova. daca cineva vrea sa vina cu mine cu masina, am un mercedes A140, mic si verde, dar are portbagaj incapator.

Mari_a:
oti, eu mai urmaresc vremea pe-aici:
http://www.accuweather.com/en-us/ro/sibiu/sibiu/forecast2.aspx
Insa Sibielul fiind intre munti, mai scad vreo 2-3 grade... Si pentru ca-s o friguroasa, o sa-mi iau cam 3/4 din sifonier cu mine  :)

oti:
mari, m-ai dezamagit!!!!!
am gasit un costum de craciunitaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :o
acum trebuie sa reformulez echipamentul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă