Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (8/81) > >>

kama148:
Radu... s-ar putea sa ma risc eu... ce zici?

Luiza:

--- Citat din: admin din Marți, 10 Ianuarie 2012, 08:55 ---Postez acest mesaj in 3 locuri pe forum, pt a avea siguranta ca este citit.
Se refera la corespondenta dintre cei inscrisi in tabere si Samiza (Bon Voyage) Rugamintea este valabila pt toate actiunile - atunci cand primiti de pe samiza@bonvoyagesibiu.ro sau de pe office@bonvoyagesibiu.ro acel Email de informare asupra modalitatii de rezervare, cu numele agentiei, firma, cont etc sa-i raspundeti.

--- Terminare citat ---
Gigi eu i-am raspuns abia in seara aceasta Samizei, erau in spam mailurile de la ea...nu mai pot veni, imi pare rau si sper ca nu v-am incurcat.

balanta:
Gigi, eu nu am primit nimic.... :)

admin:
Acum i-am transmis Samizei un ticket. Nu stiu ce s-a intamplat, a trimis tuturor celor de pe lista. Rugaminte si pt tine balanta si pt cei care nu primiti Email-ul de rezervare de la agentie, transmite-ti direct samizei pe samiza@bonvoyagesibiu.ro, aceasta problema. Este posibil ca adresa ei sa fie tratata de un filtru de pe calculatoarele voastre ca Spam si daca intr-un caz fericit ajunge in Junk sau Spam, in cel mai rau este retinut si nelasat sa treaca. Patesc si eu de pe adresele mele de Email. De aceea va rugam eu sa treceti si office@singlescamp.ro si newsletter@singlescamp.ro in lista voastra de adrese. Puteti adauga si samiza@bonvoyagesibiu.ro si office@bonvoyagesibiu.ro

balanta:
Gigi, incerc da vad ca imi face figuri...da-mi o adresa de yahoo

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă