Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
deli_a:
Servus, gasca de nota 11 !!!!
Dupa asemenea zile, imi sta zambetul lipit pe buze pana joi ! noroc ca am urechi, ca altfel imi ajungeau colturile gurii la ceafa ! ;D Doamne, cat am putut sa radem, sa dansam, sa ne bucuram de soare si de.....multe, multe altele !! :applause:
Desi, iata, abia azi am intrat si eu la vorba cu voi, abia astept sa vad pozele si ii rog muuuult pe cei care au poze productie proprie sa ne cadoriseasca prin e-mail si pe noi, astilalti...sa ne bucuram si noi ... :worthy:
A fost minunat !!!! ramane sa ne revedem in curand.... poate la stana ?? ce zice Ancuta ??
Ma bucur mult ca v-am cunoscut pe unii dintre voi pe care-i placeam deja de pe forum... :thumbup:
rocky:
ca sa nu mai dau mailuri la toti doritorii, descarcati pozele facute de mine de-aici:
http://dl.transfer.ro/100PHOTO-transfer_RO-19mar-b284ac.ZIP
rocky:
PS
@almi-gabi am pus citeva chestii "artistice" pe topicul cu tabara de new entry pt placerea ta :giggle:
Caroline:
Multumim, rocky! Eu am primit, acuma ma chinui sa le descarc cu conexiunea mea superfantasmagorica.
@deli_a, si eu ma bucur intodeauna sa cunosc mai degraba oameni decat profile pe net. ;)
balanta:
maria, pe blog nu am sa pun de la carnaval...Singles e locul meu de suflet...nu-l expun...dar adevarat ca celelalte mai sunt de prelucrat...azi am reusit astea de le-am pus si inca 50 de buc cu noi...dar mai am de prelucrat inca vreo 100 !!!Dar sper sa merite efortul....maine voi incerca sa vad ce mai pot face ...si apoi vineri o tund la TG, Mures pana duminica....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă