Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (68/81) > >>

admin:
Nu ma pricep la partea de asta. Stiu, chiar discutasem odata pe tema asta. Ar fi usor si pt descarcare, ar exista si o arhiva. Poti ajuta aici?

Caroline:
Balanta, eu le vreau pe mail (cand le termini) !!! Poza cu potcoava in doua planuri de focalizare e preferata mea!  :D
Valabil si pentru pozele lui rocky... ca acuma chiar m-ati facut curioasa.  ;)

admin:
Janeta, ti-am transmis link-ul.

Carnavalul era la origine asa cum mai scriam, o sarbatoare de strada, asa era pe vremea sasilor. Noi l-am bagat inauntru. Si se tinea doar iarna ianuarie-februarie si semnificatia era alungarea iernii si a frigului. Cam acelasi lucru cu Sarbatoarea Lolelor de la Agnita. Se numea "carnalegi'.

Caroline:
Avand in vedere ca anul acesta in 16 martie inca mai era zapada si ca la carnaval a fost practic prima zi cu temperaturi ridicate corespunzatoare calendarului, sa zicem ca chiar am alungat iarna, chiar daca mai tarziu... Nimic nu e intamplator.  ;)

oti:
iti trimisesem linkul din prima tura

rocky, cred ca ori sunt meseriasa  :slap: si nu ma descurc in hatisul informaticii, ori ceva s-a intamplat pe drum.
nu am primit din pacate nimic si crede-ma ca am cautat bine, bine.
rezolvam noi intr-un fel.

oricum dau berea! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă