Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (58/81) > >>

oti:
dragii mei,
deja e revolutie pe forum :D.
 vad ca am cam intarziat cu impresiile. se pare ca dintre toti mi-am revenit cel mai greu.  :-\
de fapt nu am avut timp sa ma dezmeticesc. am inceput in forta saptamana. dar, acum , pe seara am avut timp sa ma plimb pe net.
se pare ca tuturor ne-au priit razele de soare (eu m-am bronzat ca tractoristii si am luat forma tricoului), cantatul pasarelelor, tuica vecinilor, bazaitul bondarului si muzica draceasca :giggle:.

Caroline:
Draga Oti, nu te grabi cu aprecierile, eu nu m-am trezit nici acuma, desi azi am avut zi plina pana seara la ora 21 (sau poate tocmai d-aia). Acum am ajuns sa ma uit si la poze.  :D

dauina:
fu'   tare fain!!!!! :yeah: :dance: :applause: :)
Si eu am avut zi plina, si acum ma uit la fotografiile trimise de Gigi

oti:
tocmai am terminat de vizualizat un sac de poze. multumesc celor care mi le-au trimis.
 mi-am propus sa stric ceva hartie, sa  scot pozele cele mai frumoase  si sa fac un album.  am putea chiar sa inauguram un astfel de catastif pe care-l va gazdui sibielul.
mai astept inca ceva poze, mai am niste promisiuni.

si apropo... rocky, astept cu nerabdare momentul acela de inspiratie. ::)

Victorman:
Dar eu de ce n-am pozele cu premiantii la carnaval, bineinteles echipati corespunzator  :(. Adica cu PREMIANTII  :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă