Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (48/81) > >>

admin:
Ciobanasi, pisici, printese, pirati, pomi, curtezane, cumparaturi, scufite rosii in varianta clasica sau moderna, tiroleze. O superpetrecere de 3 zile.

Caroline:
De data asta, profit de avantajul de a fi ajuns acasa printre primii, de la Sibiel: multumesc tuturor, ca am vorbit mai mult, mai putin sau deloc, pentru tot.  :love:
From now on, let's real life begin again.  :worship:

almi_gabi:
am ajuns si eu acasa  :) si inca se mai deruleaza prin fata ochilor cele 3 zile petrecute la Sibiel care au trecut repede, parca prea repede, atat de incarcate de voie buna au fost incat timpul a zburat  :)
primavara ne-a fost aproape si vremea incredibil de calda si frumoasa si n-am ratat ocazia sa surprind primii muguri

plimbarea prin sat, vizita la mesterul fierar, la palarier, in gospodariile din zona, serile de dans, carnavalul cu mastile ( wow, ce costume faine ati avut   :applause: - felicitari pentru imaginatie), spectacolul de focuri au fost minunate  :yeah:

Caroline:

--- Citat din: marian11 din Duminică, 18 Martie 2012, 18:08 ---saluti a tutti :flori: .

--- Terminare citat ---

Aha, va sa zica tu erai!  :thumbup:
Recunosc ca problema mea cea mare nu a fost sa recunosc oamenii sub masca, ci sa "cuplez" oamenii reali cu cei virtuali... din franturi de cuvinte de pe forum.  >:D
Si mai recunosc ceva... pregatisem un adevarat schetch de "coana", insa am hotarat subit (cu cateva minute inainte de show) sa ma rezum la strictul esential si sa ascult, in schimb. Si consider ca am fost mai castigata... Hai la stana!!!  :dance:

Mie, cel mai mult mi-a placut momentul asta (prietenii stiu de ce):

STEFAN HRUSCA-Un copac cu flori

:angel:

bi_anca:
Si mie mi-a placut acel moment Caroline, inspirata melodie.  :applause:

Ma bucur ca am intalnit persoane noi si mi-am revazut vechi prieteni. Sper ca voia buna sa ne insoteasca mereu.

Ca sa incheiem pe aceeasi tema si cu un ton optimist: VA ASTEPT LA STANA !!!! :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă