Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
admin:
La fel ca si celor din Tabara din Vale: drum bun si sa ne intalnim la primavara, pt ca de maine se pare ca incepe cu adevarat. Duminica vor fi 20 grade la Sibiu!
Caroline:
Unde a disparut de pe forum tabara de New Entry din Vale, ca nu o mai vad?! ???
In fine... nu cred ca mai apuc sa vad raspunsul. Astazi am reusit sa o conving si pe maman :yeah:... Sper sa-mi mai ramana suficient timp sa-mi fac si eu bagajele. Ne vedem! :-*
almi_gabi:
spor la bagaje Caroline! ne vedem maine :)
Caroline:
P.S. Am hotarat in ultimul moment ca nu mai merg cu microbuzul lui Gigi la 13.00, ci venim cu masina din Sibiu, cu fratele meu. Stiu ca e tarziu, dar poate ajut pe cineva: mai am un loc liber (la nevoie, chiar doua) din Gara Sibiu, daca ajunge cineva intre orele 15.00 si 15.30. Telefonul meu: 0742.975907
Codru:
--- Citat din: admin din Miercuri, 14 Martie 2012, 20:11 ---Codruta, te astept si pe tine in gara, la 13.00
--- Terminare citat ---
:( Gigi , imi pare rau sa anunt asa tarziu , insa nu pot ajunge la ora 13 la Sibiu .
Tocmai ce a aparut o urgenta ce 'musai' tb rezolvata de dimineata.... Asa ca multumesc pentru oferta si transport, poate are altcineva nevoie. Cred ca voi ajunge doar pe la 16.30-17.00 in Sibiu.
Mai e vreo sansa sa plec cu cineva la in jur de ora asta din Sibiu spre Sibiel ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă