Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (43/81) > >>

admin:
Nu vreau sa pozez in "blandul", chiar daca am ceva urme de sensibilitate in mine. Mai ursulet da, mai ales dupa evolutia greutatii din ultima perioada. O sa incerc oricum sa fiu un animal dragut, placut si...domestic. Ahh, nu NeliTTT, stiu deja la ce te gandesti! Sper ca nu voce tare!

dauina:
Gata....am prins si eu trenu' pentru Carnaval..... :dance:
...si am rezolvat si cu transportul pana acolo..... :happy:

admin:
Super, ne vedem la Sibiel!

Caroline:

--- Citat din: balanta din Marți, 13 Martie 2012, 21:44 ---ce naste din pisica soareci manca  :yeah:

--- Terminare citat ---

Eu cred ca m-am nascut mai mult asa... dinspre partea motanului.  :-\ "Pisica" nu vrea sa vina, cica sunt prea multe zile ca sa fie plecata de-acasa... etc. Da' stiu eu ca problema ei e ca o cam "mananca lumea" (toata viata a fost asa, cu exceptia familiei)... tocmai invers decat mine.  oO

Gigi, eu am aranjat deja sa aduc vin de casa, de la producatori profesionisti din zona: 2 l alb pentru doamne si 2 l rosu de fiert + condimente pentru vin fiert. Am si tuica si/sau visinata, da' nu iau, ca nu beau. Sa se ocupe barbatii de tarii. Daca vrea  si altcineva expre, sa-mi spuna, se vinde la 5 lei/ l .  :whistle:

almi_gabi:

--- Citat din: marian11 din Miercuri, 14 Martie 2012, 11:34 ---Va rog, unde este situat Schitul Sibiel, se poate ajunge cu masina / pe jos ? Multumesc

--- Terminare citat ---

marian, schitul este la aproximativ 3 km de pensiunea Sibiel pe drum forestier  prin padure; se poate merge pe jos si asta toamna cand inca nu daduse zapada se mergea si cu masina  :)

sa ma costumez in pisica??  ??? sau in leopard  >:D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă