Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
steliana:
Ooo, Doamne! Cand am vazut-o pe Nela l-am vazut pe pe Adi in rochita ei cum ii iesea parul de pe piept din decolteul rochiei. De codite ce sa mai zic? Privelistea picioarelor era amplificata atunci cand se apleca cu toata gratia de care era in stare el, scufita :) dupa ciupercute :2funny:
Gigiii ... mareste parcarea la Sibiel! Daca vin tiristii? :D
admin:
Ziceai de mascarea in alai de nunta, cu mireasa, mire, nasi nuntasi etc, ca posibila surpriza a grupului tau. Este cred mai pasnic decat mascarea in tiristi. Spune-mi ca pun bariera si rovigneta din centrul satului pana la noi.
steliana:
Imi esti foarte drag! Stii bine ca ma inmoi pana la a ramane decat fizic in carnaval, daca mai aduci cantaretii care m-au transpus in medieval ... Fantastic, fantastic, fantastic! Si acum ii ascult cu aceeasi placere.
Pai daca voi ajunge - cumva - crezi ca te las fara surprize? Macar sa-ti vad lacrimile din ras, precum la primul bal mascat cand nu te mai opreai :2funny: Nu credeai ca imaginatia noastra va merge pana acolo! Fii tare, fii barbat! Ala a fost doar inceputul! :)
andraion:
nu stiu ce treuie sa avem pentru carnaval;costum,masca ,daca particip la tabara new entry particip si la carneval?
andra
sunt din ploiesti.cine mai mg. cu trenul ,sau cu masina?
rocky:
--- Citat din: andraion din Marți, 21 Februarie 2012, 21:10 ---nu stiu ce treuie sa avem pentru carnaval;costum,masca ,daca particip la tabara new entry particip si la carneval?
andra
sunt din ploiesti.cine mai mg. cu trenul ,sau cu masina?
--- Terminare citat ---
te-as putea lua eu cu masina (stau in lipanesti), cu toate ca merg la tabara new entry; din cite am inteles de la agentie asigura ei transportul din sibiu pina la cazare ...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă