Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012
steliana:
pe dunga si face tot cat 1 ;)
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 02 Februarie 2012, 07:49 ---Am zis eu ca trebuie sa-mi fac asigurare de accidente! Acasa am scaunul de la birou lasat foarte jos, pentru ca (un obicei vechi si prost al meu) stau pe el cu picioarele sub mine, cu spatarul undeva in stanga. Aseara, cand am citit propozitia de mai sus, nu stiu cum am impins in birou, m-am lasat pe spate si m-am trezit cu rotile-n sus! M-a adunat a mea de printre mobile! Imi imaginasem cum ati intra amandoi pe o usa!
( :2funny: )
--- Terminare citat ---
Mari_a... ce coincidenta, si eu am un scaun tot asa si stau tot asa, cu picioarele sub mine... Faza cu rotilele in sus mi s-a intamplat deja cu alta ocazie, asa ca de-atunci am invatat sa dau doar capul pe spate cand... :2funny:
Eu ma gandeam ca la carnaval o sa fie cineva costumat in "Gigi"... :coolsmiley: :buck2: ;D
steliana:
exista costume de uni - iii.... cat? ;)
sa dea draku daca anul acesta mai recit poezia de anul trecut! :knuppel2:
si sa mai dea tot el, daca nu pleaca cu liftul,acolo unde a zis ca pleaca :crazy2:
Caroline:
Aloleu, se recita si poezii?! Si eu, care mi-am schimbat prima idee de rol, ca am zis sa nu plictisesc lumea...
Deci... eclar. Ce bine ca s-a amanat carnavalul! De weekend-ul asta, incep sa fac repetitii, costumata, in fata camerei de filmat. Joc, sterg, joc, sterg... pana-mi iese. ;) :crazy2: ;D
Mari_a:
Si eu ma gandesc sa-mi schimb costumul. Imi caut unul de spandex, de Too Much Coffee Man. ( :buck2: )
In alta ordine de idei, admin, poze cu Sibielul la vremea asta n-ai? Sa vedem si noi ce-am pierdut... Ca pana-n martie... da firul ierbii!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă