Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Carnaval Sibiel - 16 - 18 martie 2012

<< < (24/81) > >>

Mihaela39:
S-a receptionat si la Br - Mihaela39 si Mariana C. Cu regret din cauza costumelor noastre gata pregatite si a marii dorinte de evadare si distractie. Insa e mai bine asa.
 La Br e un frig polar, dat de crivat si ninsoare. Brrr.  :o
Speram ca fie mai ok in februarie.
Ps: Balanta., desi am vorbit nu te-ai oferit sa ma iei pe coada de matura.   ;D Si aveam si pista de aterizare, dupa cum zice Gigi. Iar am ratat un zbor.  >:(  :P

Caroline:
Nu stiam eu de ce aveam o stare aiurea de pe la ora 17 incoace... Peste vreo ora, am zis ca nu ma apuc de bagaje pana nu ma uit pe forum... de ce? Nu stiam nici eu (tocmai scriam despre asta pe topicul "Cum te simti azi"... inainte sa vad vestea despre carnaval... si nici macar nu m-am uitat la stiri. ) :o
Imi pare rau, dar asta e... n-au intrat zilele-n sac.
Parerea mea este ca aceia care nu raspund ar trebui sunati... si eu era sa plec la Sibiu de azi si probabil ca nu as mai fi intrat pe forum, daca plecam.
Dezapezire grabnica, celor din sud.  :-*
Abia astept reprogramarea!  :crazy2:

adda:
si eu am luat la cunostinta  :)
ne vedem in februarie.

oti:
cu parere de rau am pus sigiliul pe bagaj. promit sa nu-l desfac pana la intalnirea noastra.
chiar era greu sa ajungem la voi. imi pare rau ca nu pot vedea peisajul descris de ceilalti si nu ma pot plimba cu sania.
poate data viitoare!

admin:
Incerc sa pastrez un pic de zapada pana atunci....Stiu, stiu, am inteles, nu prea multa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă