Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bai termale si SPA. Budapesta Hajduszoboszlo 7 11 martie 2012
admin:
Bai termale si SPA. Budapesta Hajduszoboszlo 7 11 martie
Tarif: 240 Euro/ persoana - cazare in camera DBL
Plecare: 7 martie 2012
Sosire: 11 martie 2012
Cazare: 4 nopti din care:
una la Budapesta in Down Town (7/8 martie)
trei la Hajdúszoboszló (8/11 martie)
Servicii incluse:
cazare 4 nopti la hoteluri de 3*, mic dejun inclus
transport cu microbus 8 locuri, cu plecare si sosire in Sibiu
3 cine la Hajdúszoboszló
spa gratuit la hotelul din Hajdúszoboszló sau bilete Aquapark
Program Budapesta:
7 martie - Check in cca ora 14.00. Vizitare zona Parc central, Monumentul Eroilor, Castelul Anonimus, apoi plimbare incepand din fata Parlamentului pana la Castelul Buda. Pe ttraseu: Biserica Sf. Ana, Biserica Evanghelica, Bastionul Pescarilor, Catedrala Matei Corvinul. Traversare Podul cu lanturi, Piata Vigado, Vatci Utca.
8 martie Insula Margareta, Dealul Gellert. Citadella, Parcul statuilor, panorama Budapestei
Program Hajdúszoboszló
Hajdúszoboszló este o renumita si veche statiune balneara din Ungaria, datand de la inceputul mileniului II. Este o localitate modernizata, cu parcuri exceptionale, hoteluri si baze termale noi, si cu o calitate a cazarii si a serviciilor deosebita. Noi ajungem in luna martie acolo, cand uriasul strand intins pe 30 ha este inchis, dar avem posibilitatea de a ne bucura de una dintre cele mai moderne centre aqua din Europa. Aqua Palace este un complex acvatic acoperit. Se intinde pe 15.000 metri patrati, cu o suprafata a apei de 1.600 metri patrati si poate primi pana la 1.000 persoane, fiind cel mai mare din Europa. Complexul acvatic ofera urmatoarele servicii : strand tropical, pestera de gheata acvatica, strand - cinema, strand termal Pavai, strand Roman, strand "baie ca la mare".
Pe langa bai termale si entertainment, o sa facem si o excursie cu vizitare la Debrecen, al doilea oras ca marime al Ungariei, aflat la doar 24 km de statiune.
Este a III-a oara cand avem aceasta actiune. Link-ul catre ultima:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1136.0.html
Alte detalii: office@singlescamp.ro
Inscrierile se pot face pana la data de 7 februarie 2012 pe formularul pe care o sa-l gasiti deschizand urmatorul link: http://www.singlescamp.ro/tabere-singles-camp/incrieri-in-tabere/inscrieri-in-tabere
Plata se face in contul SC Bon Vojage srl Sibiu. Email: samiza@bonvoyagesibiu.ro
admin:
Lista participantilor la excursie:
oannak Bucuresti
Mari_a Bucuresti
cristina s Pitesti
ada g Bucuresti
indira a Bucuresti
nelittt arad
rocku sibiu
gigi sibiu
Plecarea se face la ora 3.00 (noaptea accentuez) din Sibiu.
Sunteti 5 participanti pe traseul Bucuresti - Pitesti - Sibiu. Incercati sa gasiti o varianta comuna de grupaj pana la Sibiu.
Am sa mai revin cu detalii despre excursie, cu 2 saptamani inainte de plecare.
admin:
Hotelul din Budapesta, in care o sa stam este Atrium Fashion****. Are o eleganta si un modernism aparte, fiind construit si decorat dupa ultima tendinta in domeniu. Este excelent pozitionat, in centrul Budapestei, pe directia Podului Elisabeta, foarte aproape de toate obiectivele turistice. Cateva fotografii si tot acolo informatii despre locatie.
http://www.atriumhotelbudapest.com/eng/fashion_hotel_gallery.html
La Hajduszoboszlo o sa fiim cazati si vom lua micul dejun si cina din nou la Hotel Korona***. Este o locatie foarte prietenoasa, la fel si Eva, gazda noastra, pe care cei care au participat la actiunea din toamna, au cunoscut-o.
Website-ul hotelului:
http://www.koronahotel.ro/
admin:
In toamna la Budapesta si Hajdu....
admin:
Ne apropiem de ziua plecarii. Mai sunt doar cateva zile pana atunci. Am inteles ca Bucurestiul vine cu o zi inainte, astfel incat o sa putem pleca noaptea spre Budapesta. De obicei plecam in jur de ora 3.00. acum as dori sa o facem chiar mai repede, la ora 1.00.
Cand sositi in Sibiu sunati-ma pt ca o masina de la pensiune sa va duca pana la Sibiel. Daca sositi dupa ora 17.00, folositi numarul de telefon al administratorului, Marian Bucur: 0740 248.257. De la 16.00 vreau sa ma odihnesc pana la plecare si am sa fiu cu telefonul pe silent.
Rocku, ne intalnim la statia Petrom de la podul Cibin, cea cu Mc Donalds, la 12.45. In jur de 1.10 o sa fim la pensiune pt plecare. Am sa rog sa va lase un termos cu cafea, si cateva cesti, jos la receptie.
NeliTTT, o sa ne intalnim in Arad, te rog couminica-mi pe SMS adresa ta. Am sa o pun in GPS si te iau de acasa, e prea in noapte sa iesi sa ne astepti undeva in strada. Apreciez ca o sa ajungem acolo in jur de ora 5.00 - 5.30. Cu 50 km inainte de a ajunge, am sa te sun.
Sa nu uitati:
- buletinele si verificati sa nu fie expirate
- in agenda telefonului vostru: numarul meu de mobil cu prefixul tarii, pt a putea, in Ungaria, ca in caz de ceva sa ma puteti apela: 0040 745 106501
- card sau cash - EUR sau forinti - acolo putem schimba la unul dintre numeroasele centre de schimb valutar. Cursul este in acest moment: 1EUR = 288 Forinti
- pentru Budapesta - pt ca o sa facem o plimbare de vizitare a catorva obiective turistice, si vremea se anunta umeda - e bine sa aveti la voi haine nu foarte groase (afisez mai jos si prognoza) - dar impermeabile. Daca vremea este frumoasa joi dimineata mergem pe Insula Margareta si pana la Biserica Sf Stefan, daca nu ramanem doar cu vizitarea bisericii in program. Parcul de pe insula este foarte frumos, dar cand vremea este buna.
- pentru Hajduszoboszlo - hotelul la care o sa stam este la doi pasi de centrul SPA, totusi o sa mai circulam, o dupaamiaza la Debrecen, una prin orasel, deci e bine sa aveti la fel ceva sport, incaltaminte si haina impermeabila. Pt SPA: costum de baie, halat de baie, slapi, o gentuta cu care sa mergeti pana la SPA. Acolo exista niste dulapuri cu inchidere electrica, par sigure si fara nici un risc, totusi este bine sa nu va luati multi bani la voi.
Micul dejun si cina sunt copioase la hotel, asa ca nu va chinuiti sa va aduceti ceva de mancare cu voi, nu este nevoie. Ca si completare se mai poate lua ceva intre mese, exista mai multe optiuni, chiar si un supermarket ieftin la doar cateva sute de metri de hotelul nostru. De acolo va puteti lua apa, sucuri,fructe sau ce mai doriti.
Vineri seara o sa mergem la Csarda, atunci este ziua cand de regula au formatie. O sa mutam cina la masa de pranz si o sa putem sta linistiti acolo, la o tuica si o paine de cuptor. Este un local tipic maghiar, nu necesita toalete sau alte chestii de tipul asta. Tinuta decenta, nu deosebita.
Vremea asa cum am spus are sa fie mai primavaratica, dar umeda.
De miercuri pana sambata intre +7 - + 9 grade ziua, iar noaptea intre -1 si +5 grade. Duminica, parca in ciuda ca plecam o sa fie 14 grade.
Eu speram sa vedem rodourile cu flori din parcul de langa SPA, se pare insa ca o sa fim bucurosi si cu cateva viorele si ghiocei. Consolarea este ca inauntru la SPA este cald si bine....Poate totusi avem noroc de vreme buna. Prognozele nu sunt intotdeauna si cele corecte.
O sa plecam din Hajdu duminica la amiaza, spre noapte o sa ajungem la Sibiel.
Nu uitati sa luati cu voi multa veselie, atata cat sa ne ajunga 5 zile!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă